Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tizenharmadik a Sepsi ISK

Tizenharmadik a Sepsi ISK Sport

Az U12-es országos bajnokság befejeztével legördült a függöny a 2018–2019-es hazai kosárlabdaidényre, a háromszéki csapatok több kategóriában is az élen végeztek. A női felnőtt bajnokságot negyedik alkalommal nyerte meg a Sepsi–SIC, míg a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK U20-ban ezüst-, U15-ben pedig bronzérmes lett.

A Sepsi ISK U12-es lánycsapata egyedüliként képviselte Háromszéket a costinești korosztályos bajnokságon, Kovasch Norbert tanítványai a tizenharmadik helyen zártak. A sepsiszentgyörgyi lányok a D-csoportban kezdték meg szereplésüket a tornán, előbb 42–14-re kikaptak a Gyulafehérvári Sportprogramos Líceumtól, majd 29–10 arányban fejet hajtottak a Bukaresti Oroszlánokkal szemben. A Sepsi ISK a folytatásban a 9–13. helyért játszott. Itt előbb a Bukaresti Olimpia 2-es csapatától szenvedett 47–3 arányú vereséget, majd a Temesvári Bega ISK gárdájától (54–12), a Bukaresti Olimpia 3-tól (52–8) és a Kolozsvári NBS-től (20–12) is kikaptak, de fontos játéktapasztalatot szereztek a jövőre nézve. A bajnoki címet a Bukaresti Dan Dacian szerezte meg.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK csapata: Makkai Hanna, Vancea Hanna, Bocz Rebeka, Olosz Anasztázia, Salamon Tímea, Bokor Kriszta, György Boróka, Bogaty Vanda, Czintos Vivien, Fejér Anna, Vas Lea, Balint Nikolett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük