Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Titánok harca

Titánok harca Sport

Az elmúlt hétvégén a fővárosban rendezték meg az országos triatlon-bajnokságot, ahol a résztvevő amatőr és elit versenyzőknek mintegy 750 métert kellett úszniuk, 20 kilométert kerékpározniuk, továbbá 5 kilométert leszaladniuk. A sepsiszentgyörgyi Imreh László korcsoportjában az élen végzett.

A SepsiTri SK triatlonistája, Imreh László a korcsoportoknak kiírt amatőr futamban volt érdekelt az országúti triatlon viadalon, ahol remek versenyzéssel a 25–29 éves korcsoportban az első helyet szerezte meg.

– Nagyon gyors verseny volt! Nem a sprinttáv az erősségem, de úgy érzem, mindent kiadtam magamból, és összességében elégedett vagyok az eredményemmel, sikerült egy újabb országos bajnoki címet szereznem kategóriámban. Köszönöm a támogatást és a biztatást a családomnak és a támogatóimnak (Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Sepsi ReKreatív, Dr. Lenkei, FarmaLine, Stomax, Tricomserv, Török László) – értékelt lapunknak a sportoló.

Eredmények, 25–29 éves korcsoport: 1. Imreh László (01:17:02), 2. Gomoescu Robert (01:19:34), 3. Dragoș Munteanu (01:21:05).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük