Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tisztes helytállás a cél

Tisztes helytállás a cél Sport

Mával kezdődően Câmpulungon rendezik az ifjúsági 1-es korosztályú asztaliteniszezők csapatbajnokságát, a szombatig tartó viadalon az ország legjobb 16 fiú-, illetve lánycsapata mérkőzik meg az elsőségért, köztük a sepsiszentgyörgyi és a kézdivásárhelyi sportiskolások is.

Az U18-as korosztály számára kiírt megmérettetésen mind a Sepsiszentgyörgyi ISK, mind a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub nagyon fiatal kerettel vág neki. A Sepsi ISK színeit a 16 éves Nagy Magor István, a 15 éves Balázs Gergő és a mindössze 13 esztendős Bokor Zoltán képviselik. Korukra való tekintettel edzőjük, Kocsis Balázs megfelő küzdőszellemet és tisztes helytállást vár tőlük.

A céhes városiakat a lányok mezőnyében a 12 éves Mike Boróka, a 14 éves Papp Rebeka és a 13 esztendős Oláh Kriszta trió képviseli, míg a fiúknál Kerekes Barnabás edző a Medvés Antal (17), Chelmuş Ionuţ (13) és Canea-Kocsis András (11) alkotta csapatot küldi harcba. A szakember bízik abban, hogy tanítványai jó teljesítményt nyújtva minél előkelőbb helyen végeznek a rangsorban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük