Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tetszetős játékkal nyertek

Gólparádét rendezve fölényes győzelmet aratott az FK Csíkszereda a sereghajtó Dacia Unirea Brăila ellen a labdarúgó 2. Liga 14. fordulójában. Valentin Suciu csapata tetszetős futballal folytatta veretlenségi sorozatát, és újabb három ponttal gazdagodott, amelynek köszönhetően feljött a tabella hetedik helyére, és fontos lépést tett a felsőházi rájátszás felé.

Kötelező volt a három pont begyűjtése a sereghajtó vendégeként az FK-nak, amely az alapszakasz végéhez közeledve folytatni akarta a kiváló eredmények sorozatát. A csíkiak a 27. percben szereztek vezetést, Aszalos lapos beadását Kovács a kapust kicselezve lőtte a hálóba. A szünet előtt a székelyföldi együttes még kétszer volt eredményes: Ivanovici értékesítette a Jelena által kiharcolt büntetőt, kevéssel ezután Jelena is betalált. A folytatásban négyre nőtt a különbség, Jelena közeli góljával duplázott, de rögtön ezután szépített a Brăila, Stănescu vette be Gyenge kapuját. A csíkszeredaiak sikere nem volt kérdéses, a végeredményt percekkel később Ivanovici távoli találatával állította be, ezzel ő is duplázni tudott. Az FK szombaton 11 órától az Unirea Sloboziát fogadja.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgó 2. Liga, alapszakasz, 14. forduló: Dacia Unirea Brăila–FK Csíkszereda 1–5 (0–3). Gólszerzők: Stănescu (59.), illetve Kovács (27.), Ivanovici (43., büntetőből, 67.), Jelena (45., 59.)

A 14. forduló többi eredménye: Petrolul Ploiești – Concordia Chiajna 1–0, Dunărea Călărași – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0–2, Unirea Slobozia – Bukaresti Metaloglobus 1–1, Temesvári Ripensia – Jászvásári Poli 0–0, Dési Unirea – Konstancai Unirea 2–1, Brassói FC – Temesvári SSU Poli 0–1, Sellenberki SK – FC Buzău 2–1, Astra Giurgiu – FC Hermannstadt 0–5. Ma 17 órától játsszák a Bukaresti Steaua – Kolozsvári U összecsapást.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük