Felhívás!

Terepszemle a stadionnál

Terepszemle a stadionnál Sport

Jó ütemben haladnak az új stadion építési munkálatai, derült ki a Sepsi OSK labdarúgóklub hivatalos Facebook-oldalán közzétett fényképsorozatból. Egy év múlva avathatják.

Tavaly április óta épül a Sepsi OSK új otthona, a klub vezetői – Diószegi László elnök, Hadnagy Attila klubigazgató, Kertész Dávid alelnök és Cornel Șfaițer klubmenedzser – szombaton terepszemlét tartottak a majdan 8400 fő befogadására alkalmas, UEFA 4-es besorolású különleges vonalvezetésű létesítményben. A 10.000 négyzetméter alapterületű komplexumot az eredeti elképzelések szerint idén novemberben adták volna át, ám a koronavírus-járvány miatt megcsúsztak a munkálatokkal és az időpont jövő év május-júniusára módosult.

„Jövőre százéves lesz a sepsiszentgyörgyi labdarúgás, 1921-ben alakult a Concordia csapat. E jeles jubileumon átadnánk az új stadiont, és Európa-liga selejtezőt játszhatnánk, és ha még a felsőházi rájátszásba is bejutnánk, az lenne az igazi. Nem lehet tudni, de azt szeretném, ha sok okunk lenne az ünneplésre jövő júniusban” – fogalmazott korábban lapunknak Diószegi László klubelnök.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások