Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Teremlabdarúgás – II. liga

Teremlabdarúgás – II. liga Sport

Mindössze 25 percet tartott a KSE Futsal vasárnapi bajnokija, ennyit bírta a foghíjas kerettel felálló vendég Galaci United 2 a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. A céhes városaik nem kímélték ellenfelüket, lefújásig 20 gólt vágtak a moldvaiak hálójába.

Hirdetés
Hirdetés

A Farkas – Gazda, Kanyó, Tompa, Gáll (játszott még: Bunduc – Ghinea, Bogdan, Gajdó T., Veress) összeállításban pályára lépő KSE Futsal alaposan belefokozott a gólgyártásba a mindössze egy sorral érkező Galaci United másodcsapata ellen a teremlabdarúgó II. liga 15. fordulójában. A tabellán második kézdiek lazán ontották a gólokat, félidőben már 16–3-ra vezettek az időközben sérülés miatt megfogyatkozott Duna-partiak ellen, majd a második játékrész elején további négy gólt szereztek, amikor a vendégek feladták a küzdelmet, így 20–3-as végeredménnyel zárult a találkozó.

A 15. forduló másik eredménye: Ceahlăul Piatra Neamţ – Fortius Buzău 4–5. A Segesvári Pro Tineret – Gyergyóremetei Kereszthegy találkozó tegnapi lapzártánk után végződött. A KSE Futsal legközelebb április 7-én mérkőzik, amikor Gyergyóremetére látogat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük