Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Teltház előtt a Sepsi OSK

Teltház előtt a Sepsi OSK Sport

Kedden indult a jegyértékesítés, tegnap délben már az összes belépő elfogyott a Sepsi OSK első sepsiszentgyörgyi mérkőzésére a labdarúgó I. ligában. A kiesés elkerülése ellen küzdő piros-fehérek hétfőn este teltház előtt fogadják az FC Voluntari-t.

Történelmi pillanathoz érkezett a sepsiszentgyörgyi labdarúgás, ugyanis a Sepsi OSK első alkalommal élvezheti ténylegesen is a hazai pálya előnyét az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Mint ismeretes, a szemerjai stadion hitelesítéséről szóló hírt pénteken jelentette be a Sepsi OSK vezetősége, ugyanakkor azt is közölték, hogy Hivatásos Labdarúgó-liga által korábban leszögezett esti időpont miatt világító berendezést bérelnek, így a 20.45-kor kezdődő összecsapás minden szempontból felejthetetlennek ígérkezik.
A klub kedden közleményben jelezte, az első napon a jegyek mint­egy kétharmada talált gazdára, másnap kiderült, hogy az utolsó belépőket szerda délelőtt adták el. Ez azt jelenti, hogy a 4774 ülőhellyel rendelkező stadion lelátói tömve lesznek hétfőn, ez pedig remélhetőleg szárnyakat ad a csapatnak.
Az idény többi mérkőzését délutáni, illetve kora esti időpontokra ütemezik be, de a klub vezetősége korábban ígéretet tett arra, hogy a következő szezonra kiépítik a létesítmény villanyfényes szerkezetét. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük