Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tartalékosan nyert a KSE

Tartalékosan nyert a KSE Sport

A pár alapemberét nélkülöző KSE magabiztos győzelmet aratott az idény utolsó kiszállásán a labdarúgó 3. Liga alsóházi rájátszásának 9., utolsóelőtti fordulójában. A céhes városiak az FC Hermannstadt fiókcsapata ellen aratott 4–1-es sikerükkel megerősítették második helyüket a rangsorban. A felsőházban érdekelt Sepsi OSK II. újabb vereséggel zárta az idényt.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE Gazda, Fábián és Gáll nélkül, 14 fős kerettel utazott Nagyszebenbe, azonban a tartalékos felállás nem szegte kedvét a kék-fehéreknek, akik már a 4. percben vezetést szereztek Pakucs góljával. A kék-fehérek az első 20. percben uralták a mérkőzést, azonban ezt követően feljavult a hazaiak játéka, akik a 27. percben kiegyenlítettek; 1–1-es döntetlennel vonultak szünetre. A pihenő jót tett a kézdieknek, rendezték soraikat, és a második félidőben esélyt sem adtak ellenfelüknek, mindezt a találatok száma is igazolja. Szőcs a 65. percben juttatta újra előnyhöz csapatát, majd Pakucs duplázott. A 87. percben Sánta állította be az 1–4-es végeredményt. Még egy forduló hátravan az alsóházi rájátszásból, a KSE a május 28-ai utolsó játéknapon a Plopeni csapatát fogadja.

Labdarúgó 3 Liga, alsóházi rájátszás, 5. csoport, 9. forduló: Hermannstadt FC II.– Kézdivásárhelyi SE 1–4 (1–1). KSE: Bunduc (Ferenc, 86.) – Gajdó, Tankó, Dobozi, Péter, Albu, Bandi (Barbócz, 76.), Kanyó (Dumitru, 84.), Pakucs, Szőcs (Chingaru, 84.), Sánta. Gólszerzők: Iaru, illetve Pakucs (4., 78.), Szőcs László (65.), Sánta Lóránd (87.).

Vesztesen hagyta el a játékteret a Sepsi OSK másodcsapata, amely pénteken Pucioasán szaladt bele egy 2–0-s vereségbe a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában. Andrási Alexandru tanítványai nem tudtak labdába rúgni a csoportmásodik ellen, és az idény során negyedszer szenvedtek vereséget ellenük. Ezzel biztossá vált, hogy a playoff csoport utolsó helyén végez a sepsiszentgyörgyi alakulat.

A Székelyudvarhelyi FC már a pontvadászat következő szakaszára koncentrált, tartalékosan kiállva kikapott Barcarozsnyón. A csoportgyőztes a Viitorul Dăești-tel találkozik az osztályozón, az első meccset idegenben vívja szerdán, a visszavágót pedig szombaton a székelyudvarhelyi városi stadionban. A másik ágon az FC Pucioasa a CSM Slatinát fogadja.

Labdarúgó 3. Liga, 5-ös csoport, felsőházi rájátszás, 9. forduló: FC Pucioasa – Sepsi OSK II. 2–0, Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Székelyudvarhelyi FC 1–0.

 

A playoff rangsora:

  1. Udvarhely 9      7      0      2      24–9        62
  2. Pucioasa 9 5      1      3      13–16      53
  3. Rozsnyó 9      2      3      4      7–12        38
  4. OSK II. 9      1      2      6      9–16        34
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük