Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tanulságos szereplés

Tanulságos szereplés Sport

Január 4–6. között Budapesten, a Hungarian Mini Cadet Open nevet viselő rangos nemzetközi viadalon léptek asztalhoz a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK pingpongozói (edző: Kerekes Barnabás), akik számára tanulságosnak bizonyult a verseny.

Csapatversenyben a Canea-Kocsis András–Márton Ádám U12-es korosztályú duó egy győzelemmel és két szoros vereséggel nem jutott főtáblára, de vigaszágon folytathatta a küzdelmeket, ahol jó teljesítménnyel végül megszerezte a 25. helyet. Farkas Yvett a bodzavásári Jantea Serenával közösen három megnyert meccs után jutott főtáblára, ahol egy azerbajdzsáni duó állította meg őket. Az idéntől Kézdi színeiben versenyző, piteşti-i Pribeagu Sebastian krajovai társával szintén főtáblára jutott, de az első körben búcsúztak.

Hirdetés
Hirdetés

Egyéniben Márton Ádám csoportmásodikként jutott főtáblára, ahol a legjobb tizenhat között 3–0-ra kikapott. Pribeagu csoportelsőként lépett tovább a főtáblára, ahol két győzelmet is elkönyvelt, azonban a negyeddöntőben 3–0-ra alulmaradt Lei Balázzsal szemben. Farkas Yvett gond nélkül jutott főtáblára, ahol a második körben 3–2-re nyert Tamás Nóra ellen, de a legjobb nyolc között 3–0-s vereséget szenvedett Kline Laurától. Canea-Kocsis András egy megnyert és két elveszített meccsel nem jutott ki a csoportból.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük