Felhívás!

Tamás Nándor a PAFC hőse

Tamás Nándor a PAFC hőse Sport

A kézdialmási illetőségű Tamás Nándor döntötte el a szerda esti Puskás Akadémia – Kaposvári Rákóczi NB I-es labdarúgó-mérkőzést. A PAFC háromszéki szélsője nem is akármilyen gólt lőtt: az utolsó pillanatban szerezte meg a győztes találatot.

A bronzéremre pályázó Puskás Akadémia a 28. forduló szerdai játéknapján fogadta a már biztos kieső Kaposvárt, és már a 8. percben vezetést szerzett Josip Knezevic büntetőjével. Alig negyedórával később Szakály Attila kiegyenlített. A korai gólváltást aztán hosszú ideig nem követte újabb találat, majd a 90. percben jött a csereként beállt Tamás Nándor, aki egy baloldali passz után lőtt állítás nélkül, 7–8 méterről a kapuba.

Ez volt a kézdivásárhelyi Labdarúgó Iskola egykori növendékének szezonbeli első gólja a magyar élvonalban. Ehhez hat mérkőzésre, ám alig 96 játékpercre volt szüksége. Összességében ez a második találata az NB I-ben, ezt megelőzően 2019 tavaszán az MTK elleni győztes bajnokin (3–2) ünnepelhetett. A 19 éves szélső az ősszel a Csákvár színeiben a másodosztályban 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, míg a Magyar Kupában ötször volt eredményes. A Puskás Akadémia szombaton az élvonal legrosszabb formában lévő együtteséhez, a Debrecenhez látoga

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások