Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton rangadóznak

Szombaton rangadóznak Sport

Lejárt a téli szünet a női kosárlabda élvonalban is, hétvégén újabb buboréktornákat rendeznek, ezúttal is három helyszínen. A megyeszékhelyi Sepsi Arénában a Sepsi–SIC és a KSE veszi fel a kesztyűt Szatmárnémeti és Nagyvárad ellen, a mezőny többi része Târgoviștén és Konstancán méri össze erejét.

Az ötszörös kupagyőztes és négyszeres bajnok Sepsi–SIC rangadóval indítja a 2021-es évet, a zöld-fehér mezesekre az idény legnehezebb mérkőzése vár szombaton 19 órától a szintén hibátlan mérleggel rendelkező Szatmárnémeti VSK ellenében. A két alakulat legutóbb tavaly február 8-án csapott össze, akkor a mieink nyertek 73–58-ra. Az idei kiírásban egyik csapat sem talált legyőzőre, a ranglistát a jobb kosáraránnyal rendelkező sepsiszentgyörgyiek vezetik. Vasárnap már könnyebb meccs vár a SIC-re, a még nyeretlen Nagyváradi Rookies ellen lépnek pályára.

Hirdetés
Hirdetés

Az eddig két győzelmet elkönyvelő Kézdivásárhelyi SE szombaton 16 órától tovább növelheti pontjai számát Nagyvárad ellen, míg vasárnap 14 órától a szatmári csapatot igyekeznek meglepni Molnár József tanítványai.

A szentgyörgyi teremtorna programja: szombaton 16 órától Kézdivásárhelyi SE–Nagyváradi Rookies, 19 órától Sepsi–SIC–Szatmárnémeti VSK; vasárnap 14 órától Szatmárnémeti VSK–KSE, 17 órától Nagyváradi Rookies–Sepsi–SIC. A szakszövetség YouTube-csatornája (FRB TV) közvetíti a mérkőzéseket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük