Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szívvel-lélekkel küzd az OSK

Szívvel-lélekkel küzd az OSK Sport

Kéthetes szünet után szombat este játszik újra bajnokit a Sepsi OSK labdarúgócsapata, az élvonalbeli pontvadászat 12. fordulójában a Viitorul otthonába látogatnak a piros-fehérek. Tegnapi sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe vezetőedző úgy nyilatkozott, felkészültek az ellenfélből, és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből.

 

A Sepsi OSK vezetőedzője, Eugen Neagoe sajtótájékoztatóján biztosított mindenkit, hogy az elmúlt időszakban fáradhatatlanul készült minden játékos és az egész stáb, hogy szombaton a szurkolók egy jó formában lévő, szívvel-lélekkel küzdő OSK-t lássanak a pályán.

A szakvezető gratulált az Európa-bajnoki szereplést kiharcoló U21-es román labdarúgó-válogatottnak, külön kiemelve a két Sepsi OSK-s játékos, Florin Stefan és Rus Adrián szerepét, akik derekasan kivették részüket a bravúrból.

– Mindannyian megérdemlik a dicséretet, a román futballnak nagy szüksége volt erre a sikerre. Külön gratuláltam a két játékosomnak, elvégezték a dolgukat a válogatottban, most már a csapatunkban kell bizonyítsanak – tette hozzá.

A Viitorul elleni mérkőzésről szólva Neagoe hangsúlyozta, sürgősen el kell felejteni a legutóbbi sikertelenséget, annál is inkább, mivel nehéz mérkőzések várnak az együttesre nemcsak a bajnokságban, hanem a kupában is.

–Fontos találkozó előtt állunk, egy vereséget követően nézünk szembe a Viitorullal, legutóbb hazai pályán kikaptunk Medgyestől egy olyan meccsen, amit nem szabadott volna kiengednünk a kezünkből. Akár nyerhettünk volna is, ha belőjük azt a ziccert a 88. percben. Mint tudjuk, a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, és így is történt, egy tévedés elég volt ahhoz, hogy kikapjunk. De rákészültünk a következő találkozóra, a fiúk tudják mekkora a tétje a Viitorul elleni mérkőzésnek, és bízom benne, hogy jó eredményt érünk el szombat este, még akkor is, ha a bajnokság egyik nagyon jó csapatával játsszunk – fogalmazott Neagoe.

A Medgyestől elszenvedett 2–1-es vereség után a tabella hetedik helyére csúszott vissza a Sepsi OSK 16 ponttal, négy győzelemmel, négy döntetlennel és három vereséggel. Gheorghe Hagi csapata ellenben a negyedik helyet foglalja el, 19 ponttal. Az előző idényben a két csapat megosztozott a sikereken, hazai környezetben a Sepsi OSK 1–0-ra nyert, idegenben viszont 3–0 arányban fejet hajtott Hagiékkal szemben.

Eugen Neagoe elmondta, hogy sikeres műtéten esett át a legutóbbi bajnokin lesérült Fülöp István, akinek jobbulást kívánt, de a Puskás Akadémia elleni barátságos meccsen kidőlt a sorból Hadnagy Attila is, aki azonban várhatóan pár nap múlva újra a csapat rendelkezésére áll.

 

A Sepsi OSK október 22-én, hétfőn indítja a jegyértékesítést az október 28-i, a címvédő Kolozsvári CFR elleni hazai mérkőzésre. Jegyek válthatók hétfőn, kedden és szerdán 10–12 óra és 15–17 óra között, valamint kedd déltől online a www.eventim.ro honlapon is. Október 30-ig lehet befizetni a bérletárak második részletét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük