Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szezonkezdés fallabdában

Szezonkezdés fallabdában Sport

A jól sikerült nyári felkészülési időszak után a háromszéki fallabdázók számára az elmúlt hétvégén megkezdődött a 2017–2018-as idény, a szezonnyitó versenyt Kolozsváron tartották. A Kovászna Squash SKE négy játékossal képviseltette magát a PitechPlus Kupán.

Az országos szintű megméretésre három kategóriában (férfi A+B divízió, férfi C-divízió és nők) lehetett nevezni. A kupakiírásra összesen 50 játékos jelentkezett az ország különböző városaiból, a hölgyeknél nyolcan tették próbára magukat.

A Kovászna Squash SKE két felnőtt és két ifjúsági junior játékossal indult a versenyen. A férfi A-divízióban Bara Hunor a 8. helyen végzett, míg a junior Vizi Andor 16. lett. A női mezőnyben Szabó Nikole (ifjúsági) az ötödik, míg Balla Orsolya a hatodik helyen zárt.

Az országos körverseny következő szakaszára szeptember 15–17. között kerül sor Bukarestben. A Kovászna Squash SKE játékosainak országos versenyeken való részvételét a Kovászna Megyei Tanács és a Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatal támogatja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük