Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szerencséje volt a sorsoláson az OSK-nak

Szerencséje volt a sorsoláson az OSK-nak Sport

Fortuna istennő rákacsintott a Sepsi OSK-ra a labdarúgó Európai Konferencia Liga selejtezőjének szerdai sorsolásán. A Román-kupagyőztes háromszéki együttes nem volt kiemelt, szlovén vagy luxemburgi ellenfele lesz a második fordulóban.

Hirdetés
Hirdetés

A szlovén NK Olimpija Ljubljana vagy a luxemburgi FC Differdange 03 lesz a Sepsi OSK ellenfele a második selejtezőkörben. Előbbi a szlovén bajnokság harmadik helyén, utóbbi a luxemburgi élvonal második pozíciójában végzett. Kettejük párharcát az első körben rendezik. A Sepsi OSK a második fordulóban csatlakozik a sorozathoz, július 21-én hazai pályán kezdik meg szereplésüket, a július 28-ai visszavágót idegenben vívják. A háromszékiek tavaly debütáltak az európai kupaporondon, az EKL selejtezőjének második fordulójában büntetőkkel maradtak alul a szlovák Spartak Trnava együttesével szemben.

Az Universitatea Craiova az albán élvonalban érdekelt Vllazniát kapta ellenfélnek, míg az FCSB a Szaburtalo Tbiliszi–Partiazani párharc győztesével találkozik. Ami a magyar együtteseket illeti, a MOL Fehérvár az azeri Gabalával, a Kisvárda a kazah Kajrat Almatival, a Puskás Akadémia pedig a portugál Viktória SC csapatával került szembe. Az első forduló mérkőzéseit július 7-én és 14-én rendezik, a második kör meccsei július 21-én és 28-án zajlanak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük