Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Székely rangadózik a KSE

Székely rangadózik a KSE Sport

Az öt forduló után hibátlan Kézdivásárhelyi SE ma 18 órától a szintén százszázalékos mérleggel bíró Marosvásárhelyi Sirius ellen rangadózik a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszának alsóházában.

Hétközi fordulóval folytatódik a kosárlabda-bajnokság, a B-csoportban listavezető kézdivásárhelyiek Ionel Brustur vezetőedző csapatát, a szezon második felére megtáltosodó Siriust fogadják. A Farkas Alpár által irányított céhes városi együttes az alapszakaszban kétszer is legyűrte a marosvásárhelyieket (80–43 és 73–62 arányban), így favoritként várhatja a ma esti találkozót.

Hirdetés
Hirdetés

Az alsóház két legjobb formában levő együttese feszül egymásnak, a csoport első helye a tét, így borítékolhatóan kiélezett összecsapásra lehet számítani. Nem lesz könnyű dolga a KSE-nek, a Sirius az utóbbi időben az utolsó másodpercekben aratott sikerekre „szakosodott”. A papírforma és a hazai pálya előnye is a mieink mellett szól, ehhez azonban nézőközönségre és szurkolásra is szükség van.

Ugyancsak ma vívják a Bukaresti Agronomia – Konstancai Phoenix mérkőzést.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük