Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Székely kupadöntő jöhet?

Székely kupadöntő jöhet? Sport

Szerdán lejátszották az U17-es és U19-es korosztály számára kiírt labdarúgó Román-kupa elődöntőinek első mérkőzéseit. A Sepsi OSK fiataljai a Kolozsvári CFR, illetve az Universitatea ellen léptek pályára hazai környezetben.

Amennyiben a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda is megőrzi előnyét a visszavágón, a két székely csapat játszhatja a kupadöntőt a 19 éven aluli korosztályban!

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK U19-esei az egyik elődöntő első mérkőzésén, hazai pályán Şerban Sergiu (26.) és Grigore Iustin (67.) találataival 2–1-re (1–0) legyőzték az FC Universitatea Kolozsvár csapatát, és bizakodva várják a visszavágót, noha nagyon nehéz dolguk lesz. Az ellenfél az U19-es Elit Liga egyik legjobbja, a felsőházi rájátszásban nagyon közel áll az elődöntőt jelentő első két hely valamelyikének a megszerzéséhez, annál is inkább, mivel két közvetlen követője (a Kolozsvári CFR és FK Csíkszereda) egymással játszik a hét végén.

Az FK Csíkszereda U19-es csapata az FCSB otthonában győzött 2–1-re, ami ugyan remek eredmény a visszavágóra, de a páros mérkőzés nem lefutott, előfordulhat, hogy az FCSB-hez az első ligás keretből is érkeznek majd játékosok a május 4-i visszavágóra.

A Sepsi OSK U17-es csapata jó játékkal ugyan, de gólnélküli döntetlent játszott a Kolozsvári CFR ellen, így a továbbjutás a kolozsvári visszavágón fog eldőlni május 4-én.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük