Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Számolnak Kocsissal

Számolnak Kocsissal Sport

A Sepsi OSK kézdivásárhelyi labdarúgóját, Kocsis Norbertet is behívták a november végén, a bufteai edzőközpontban tartott felmérő jellegű edzőtáborozásra, amely a romániai ifjúsági labdarúgó-bajnokságokban szereplő U18-as korosztályúaknak szólt.

Az edzések, felmérők az U18-as válogatott szakmai stábjának felügyeletével, irányításával történtek, azzal a céllal, hogy tehetséges, rátermett játékosokkal egészítsék ki Románia U18-as válogatottját, amely az U19-es előszobája.

Hirdetés
Hirdetés

A csatárposzton játszó Kocsis Norbert 2004. október 3-án született Kézdivásárhelyen. A sportág alapjait a Kézdivásárhelyi Labdarúgó Iskolánál sajátította el (2009–2015.) Csengeri Attila irányítása alatt, aki rendkívül szorgalmas, lelkiismeretes, gólerős, a labdarúgás iránt a végletekig elkötelezett játékosként jellemzi őt. 2015-ben került a Sepsi OSK utánpótlásképző központjába, az Elit Ligában és a 3. Ligában erősíti a piros-fehér mezeseket, de barátságos mérkőzésen szerepelt már a „nagycsapatban” is.

Az U18B néven is említhető válogatott kétnapos összetartására Kocsis Norbert mellett Dávid Róbert hátvédet is behívták, rajtuk is múlik, hogy a bemutatkozásnak folytatása legyen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük