Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szaladásra felkészülni!

Szaladásra felkészülni! Sport

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda az előző évek gyakorlatához híven idén is megszervezi a 24 órás futást, amely ma reggel 9 órától veszi kezdetét a céhes városi sportcsarnokban. A megmozduláshoz bárki csatlakozhat.

A 24 órás futás célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire, a szervezők ugyanakkor szeretnék népszerűsíteni a szaladást minden korosztály körében. Fontos tudni, hogy a 24 órás futás nem futóverseny – a lényeg, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre.

A szaladás mindenki számára könnyen elérhető, zsebbarát sportág. A legutóbbi kiíráson a legfiatalabb futó Voloncs Lilla (1 év 10 hónapos), a legidősebb pedig Slekta Lajos volt, aki 30 kört tett meg a maga 63 esztendejével.

A megmozdulást a változékony időre való tekintettel a sportcsarnokban bonyolítják le, ezért váltócipő szükséges, a résztvevők vigyenek magukkal alkalmas lábbelit! Az esemény hangulatát 18.30-tól a Pap Ágnes zumbaoktató ritmikus mozgása színesíti. A szaladók között ajándékot sorsolnak ki.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük