Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Súlyos zakó idegenben

Súlyos zakó idegenben Sport

A több alapjátékosát sérülés miatt nélkülöző Sepsi–SIC számára nem termett babér Temesváron, ahol vasárnap 18 gólos vereséget szenvedtek az A-osztályos női kézilabda-bajnokság 19. fordulójában. A továbbra sem bevethető Voloncs és Lăcătuş gólerőssége igencsak jól jött volna a sepsiszentgyörgyi együttesnek a temesvári kiszálláson, ahol nem tudtak komolyabb ellenállást kifejteni a rutinosabb hazaiakkal szemben. A házigazdák az irányítást végig kézben tartva gyűrték le a mieinket: Temesvár – Sepsi–SIC 39-21 (23-12).

Temesvár: Brânză, Ţurlea – Plita 7, Prundaru 2, Şunei 2, Sencilic 5, Cioriciu 6, Sângeorzan 2, Ţepurică 2, Negrea 1, Istrate 6, Picu 3, Marin 3. Sepsi–SIC: Rofel, Saláta, Bratoşin – Mátis 5, Györkovács 3, Tăbăcaru 6, Roşu 1, Condurache 1, Bodó 5, Balogh.

– Szokásunkkal ellentétben ma a védelmünk működött jól, támadásainkba sok egyéni hiba csúszott, az eladott labdák miatt könnyű ellentámadásokat vezethetett az ellenfél, amivel hamar megléptek hat góllal, a különbség egyre nőtt a végéig. Jól érződött a hazaiak játékán a három tapasztalt játékosuk rutinja, nem csodálkozom, hogy az éllovas Resicabányát is legyőzték – értékelt Vida Attila edző. A Sepsi–SIC legközelebb Marosvásárhelyt fogadja, április 6-án.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük