Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sporttörténelmi pillanat

Sporttörténelmi pillanat Sport

Élete egyik „nagy élményének” nevezte Antal Árpád, hogy ott lehetett a Sepsi OSK által a FCSB ellen játszott labdarúgó Román-kupa döntőjén. A sepsiszentgyörgyi polgármester azt mondta: „reálisan” kell értékelni a csapat lehetőségeit.

Hirdetés
Hirdetés

A polgármester „rendkívül büszkének” mutatkozott, hogy a kupadöntőben ezt a várost, ezt a régiót, ez a csapat képviselte.

– Eszméletlen szolidaritás mutatkozott meg nem csak Székelyföldön, hanem azt mondhatom, hogy világszerte is. Nagyon büszke vagyok a csapatra, nagyon büszke vagyok a szurkolókra. Arra kérek mindenkit, hogy reálisan értékelje a csapat lehetőségeit és azt, hogy hová jutott. Azt gondolom, hogy akkor vagyunk nagyok, ha együtt vagyunk, akkor is, amikor veszítünk – nyilatkozta Antal Árpád, aki a helyszínen szurkolva úgy értékelte, „borzasztó dolog” üres lelátók előtt játszani.

Antal Árpád úgy véli „szép lassan beérnek” a tizenkét évvel ezelőtt elindított folyamat gyümölcsei, egyre több sportban érnek csúcsra csapataink. És mindennek korántsincs vége – mondta a polgármester és sejtelmesen hozzátette: éppen a napokban ülnek le tárgyalni a kézilabda-szövetség képviselőivel. Hogy miről, azt egyelőre nem árulta el…

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük