Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportnap a Nice Body Centerben

Baráti hangulatban zajlott a kézdivásárhelyi Nice Body Centerben első alkalommal megrendezett sportnap. A szombati eseményen a különböző mozgásformák kipróbálása, gyakorlása mellett hasznos, táplálkozással kapcsolatostippeket is kaptak a résztvevők.

 

A délelőtt kezdődött eseményt Nagy Hunor, volt testépítő világbajnok „Táplálkozzunk, ne csak együnk!” címet viselő előadása nyitotta meg. A táplálkozási szakértő másfél órás előadása során főként a nőket érintő hormonális problémákról, azok táplálkozási szokásokkal történő gyógyításáról beszélt.Több tanácsot is megfogalmazott, hogyan tartjatjuk hormonjainkat egyensúlyban, kiküszöbölve ezáltal számos betegséget.

Az előadás után a mozgásé volt a főszerep, elsőként Bandi Iringó Stay Fit edzésén vett részt a húsz résztvevő, majd aerobik következett Nagy Katikával. A sportnap Csedő Hajnika Kangoo jumps edzésével folytatódott, végül – Könczei Szabolcs vezetésével – a harcművészeti ágakat ötvöző K1 edzés zajlott. A többórányi mozgás után a résztvevők a helyszínen tartott retro partin lazíthattak.

Bandi Iringó edző, az esemény szervezője elmondta, a sportnappal céljuk a különböző mozgásformák bemutatása mellett, a nemrég mengnyílt Nice Body Center népszerűsítése volt. „Az épületben mindent egy helyen megtalálhatnak a szépülni vágyók, a sporttevékenyégeken túl szolárium, fodrászat és szépségszalon is rendelkezésére áll”, fogalmazott a szervező. A sportnap programpontjait az egészséges életmóddal kapcsolatos témakör szerint álltották össze, ezért tartották fontosnak, hogy a mozgás mellett a táplálkozásról is szó essen – fogalmazott a szervező, aki szerint az eseménynek mindenképpen lesz folytatása.

Pap Eszter Edina

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük