Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Kosárlabda

Az immár ötszörös kupagyőztes Sepsi–SIC a múlt hétvégi kupasiker után szombaton idegenben folytatja a bajnokságot, a zöld-fehér mezesek a Kolozsvári U otthonából próbálják elhozni a győzelemért járó két pontot (18.30 óra, Horia Demian Sportcsarnok) a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszának felsőházában. A 18 pontos Mikes-csapat hibátlan mérleggel vezeti az A-csoportot, a 16 pontos Szatmárnémeti és a szintén 16 ponttal bíró Arad előtt. A szombati, 7. fordulóban további két mérkőzést rendeznek: 17 órától Brassói Olimpia–Târgoviște, 18 órától Aradi FCC–Szatmárnémeti VSK.

A középszakasz B-csoportjában újból hazai környezetben csatázik a Kézdivásárhelyi SE, szombaton 11 órától a Nagyváradi Rookiest látja vendégül a 10. fordulóban. A céhes városiak az előző két körben a Konstancai Phoenixtől (47–72) és Alexandriától (63–72) is vereséget szenvedtek. A két együttes beérte pontszámban a kék-fehéreket, akik így visszacsúsztak a csoport harmadik helyére.

 

Kosárlabda, utánpótlás

A Sepsi ISK U18-as lánycsapata vasárnap 13 órától az éllovas Alexandriát fogadja a Mikes Kelemen Líceum Bogdán Antal-sporttermében. A ISK U16-os lányai idegenben mérkőznek szombaton, mégpedig az Admar Costineşti otthonában. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub U16-os lánycsapata szombaton 13 órától Brassót látja vendégül a Kicsid Gábor Sportcsarnokban.

Labdarúgás, II. liga

Hétvégén elkezdődik a labdarúgó II. liga tavaszi idénye, az FK Csíkszereda hétfőn 17.30-tól játszik majd, amikor a listavezető Aradi UTA együttesét fogadja. Az első tavaszi forduló ma a Kolozsvári U – FC Argeș Pitești mérkőzéssel rajtol. A szombati játéknapon öt mérkőzést rendeznek, míg vasárnap egyet sem. Az FK Csíkszereda és az Aradi UTA jövő hétfői találkozója után a forduló kedden zárul a Bukaresti Rapid–TurrisTurnu Măgurele párbajjal. A 22. forduló programja: ma 20 órától Kolozsvári U–FC Argeș; szombaton 11 órától Konstancai Farul–Concordia Chiajna, CS Mioveni–Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Sportul Snagov–Gloria Buzău, Temesvári Ripensia–Bukaresti Metaloglobus, 12 órától Petrolul Ploiești–Dunărea Călărași, 17 órától Pandurii Târgu Jiu–Resicabányai Muncitoresc; hétfőn 17.30-tól FK Csíkszereda–Aradi UTA; kedden 19 órától FC Rapid–Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Labdarúgás, felkészülés

Szombaton 14 órakor újabb felkészülési mérkőzést játszik a III. liga tavaszi rajtjára készülő Kézdivásárhelyi SE, a kék-fehér mezesek ezúttal a szintén harmadosztályos Székelyudvarhelyi FC vendégeként lépnek pályára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük