Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Kosárlabda

A Zoran Mikes irányította Sepsi–SIC szombaton 19 órától a Brassói Olimpia ellen lép pályára a Sepsi Arénában, a női kosárlabda Nemzeti Liga Piros csoportjának 6. fordulójában. A címvédő immár 14 mérkőzés óta őrzi hibátlan mérlegét a bajnokságban, legutóbb Aradot hengerelte le 92–54 arányban. A győzelmi szériát a Cenk-alattiak ellen is folytatnák egy olyan mérkőzésen, amelynek jótékonysági célja is lesz. A Sepsi–SIC nyilvános árverésen értékesíti a csapatkapitány, Annemarie Gödri-Părău Európa-kupa mezét a csapat tagjainak aláírásával ellátva, ezzel segítve Cârsteanu-Dombi Mártának a felépülését. A legnagyobb összeget felajánló személy a mérkőzésen veheti át a mezt, addig nyitott az árverés. Ugyanakkor a bajnokin gyűjtést is szerveznek a Sepsi Arénában.

Teremlabdarúgás

Hazai pályán kezdi a visszavágó-sorozatot a KSE Futsal, amely ma 14.30.tól a Segesvári Pro-Tineret csapatát fogadja a II. ligás teremlabdarúgó-bajnokság 10. fordulójában, a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. A téli szünet utáni első tétmérkőzésen a győzelem a célja a kézdi együttesnek, amely négy győzelmének és egy döntetlenjének köszönhetően jelenleg a ranglista harmadik helyén áll, míg mai ellenfele 3 ponttal az utolsó.

Labdarúgás

A III. liga tavaszi rajtjára készülő KSE labdarúgócsapata szombaton 12 órától Barcarozsnyó ellen játszik felkészülési mérkőzést a kézdivásárhelyi műfüves pályán. A mérkőzést követően katrosai edzőtáborba vonul a céhes városi csapat, amelynek keretét a téltől a Sepsi OSK-tól kölcsönbe érkező Veress Zsombor, illetve a Resicabányáról visszatérő Oprea Eduard erősíti. A kék-fehérek február 3-ig edzőtáboroznak, majd több felkészülési mérkőzést is beütemeznek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük