Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Labdarúgás, III. liga

A KSE számára ugyan befejeződött a harmadosztályos pontvadászat, de még két forduló hátra van, és továbbra is nyitott az elsőség kérdése. A 64 pontos éllovas Bákó ma 18 órától az 59 pontos Galaci Oţelullal mérkőzik, ugyanekkor a 60 ponttal bíró Csíkszereda a gyengébben rangsorolt Sănătatea Darabani-t fogadja.

 

Megyei labdarúgás

A IV. liga 27. fordulójának rangadóját Gelencén vívják, vasárnap az éllovas Nemere a harmadik helyen álló Papolcot fogadja, a két csapat között nyolc pont a különbség. Négy fordulóval a vége előtt a gelenceiek hat pont előnnyel vezetik a rangsort az 55 pontos Nagyajta előtt, és nem valószínű, hogy kiengedik a markukból ezt a főlényt. A 27. forduló programja: szombaton Illyefalva – Perkő, Nagyajta – Kovászna, Barót – Csernáton, Zágon – Réty, Bereck – Ozsdola; vasárnap Gelence – Papolc, Dálnok – Bardoc. A mérkőzések 18 órakor kezdődnek.

Az V. liga rájátszásában a 3. forduló van terítéken, vasárnap 18 órától Árkos – Szitabodza és Szotyor – Kommandó mérkőzéseket rendeznek.

 

Kosárlabda, U14

Mától vasárnapig Kézdivásárhely zajlik az U14-es lánykosarasok egyik elődöntő tornája. Az A-csoportban érdekelt Nagy Mózes Sportklub a harmadik helyről várja a turnét. A B-csoportban negyedik helyen álló Sepsiszentgyörgyi ISK Bukarestben elődöntőzik. Mindkét háromszéki csapat célja a kvalifikáció a június elején esedékes hatcsapatos döntőre. Mindkét csoportból az első három helyezett jut tovább a döntő tornára.

Az NMSK ma 18 órától a Brassói CSU-val, szombaton 9 órától a Temesvári Begával, 18 órától a VSK Csíkszeredával, vasárnap 15 órától pedig a Bukaresti Lumina csapatával mérkőzik a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. A Sepsi ISK ma 19 órától a Krajovai ISK-val, szombaton 9-től a Szászrégeni Lucian Blaga Líceummal, 18 órától a Kolozsvári For You-val, vasárnap 11.30-tól a Bukaresti Olimpiával csap össze.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük