Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Kézilabda

Idei első, szezonbeli harmadik győzelmére hajt a Sepsi–SIC női kézilabdacsapata, amely vasárnap 11 órától a Vadász utcai sportteremben a sereghajtó Kisjenői Köröst látja vendégül a másodosztályos bajnokság 15. körében. Az odavágón szoros végjáték után 37-37-es döntetlent játszott a két csapat. Vida Attila edző ezen a mérkőzésen nem számíthat egyik alapemberére, a gólgyáros Voloncs Júliára, akire hosszabb kihagyás vár, miután a mohácsi Kárpát-Meditop-kupán keresztszalag- és meniszkusz-sérülést szenvedett. A Sepsi–SIC-et nem kímélték a sérülések az idényben, legutóbb Dobra Anett esett ki a csatasorból.

A 15. forduló többi összecsapása: Temesvár – Resicabánya, Nagybányai Extrem – Nagyvárad, Brassói Național – Mioveni, a Marosvásárhelyi Mureșul, a Slatinai CSM és a Nagybányai Minaur szabadnapos.

Asztalitenisz

Az ifjúsági 3-as korosztályúak országos csapatbajnoksága kerül terítékre hétvégén, Besztercén, ahol a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK (Chelmuş Ionuţ, Canea-Kocsis András, Burnichi Marian, Stănilă Cristian) és a sepsiszentgyörgyi Electrica SK (Bokor Zoltán, Ilyés Balázs, Urus Kristóf) csapatainak szoríthatunk.

Teremlabdarúgás

Kedd délután a Kolozsvári Clujana – Galaci United mérkőzéssel (végeredmény: 1-4) elrajtolt az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság 18. fordulója, amely háromszéki rangadót tartogat a sportbarátok számára. A Sepsi FC hétfőn 18 órától látja vendégül a KSE-t a Szabó Kati Sportcsarnokban, és igyekszik megismételni a kézdivásárhelyi odavágón elért 5-2-es győzelmet, de ebbe a céhes városbelieknek is lesz némi beleszólásuk. A forduló további meccsei: vasárnap Călărași – Resicabánya; hétfőn Jászvásár – FK Székelyudvarhely; kedden Temesvári Informatika – Marosvásárhelyi City’us. A Dévai Autobergamo szabadnapos.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük