Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Húsvéthétfőn mérkőzik Temesváron a bennmaradásért harcban álló Sepsi OSK az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A piros-fehér mezesek optimisták az esélyeiket illetően, az öltözőben jó a hangulat a bánsági kiszállás előtt.

Kéthetes szünet után folytatódik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, az alsóházi rájátszás 3. fordulójában húsvéthétfőn Temesvárra látogat a Sepsi OSK. Kiélezettnek ígérkezik a play-outos ranglista 5. és 6. helyezettjének összecsapása, a 14 pontos Temesvár eddig két vereséget szenvedett el a rájátszásban, míg a 12 pontos OSK két döntetlent ért el. Kettejük legutóbbi találkozása a mieink 1-0-s győzelmével zárult, a tavaszi idénynyitón Hadnagy Attila lőtte mennybe csapatát. A tavaly szeptemberi, temesvári találkozó gólnélküli döntetlenben végződött. Az előjelek tehát biztatóak, a piros-fehér mezes csapat teljes erőbedobással készült a héten, egyértelműen három pontért utaznak a Bánságba.
– Mind számunkra, mind a temesváriak számára létfontosságú ez a találkozó, egy esetleges győzelemmel megelőzhetjük őket, sőt, az eredmények függvényében akár a Chiajnát is. A keretben jó a hangulat, fizikailag nagyon jól állunk, de mentálisan is, remélem, sikerül megvalósítani azt, amit elképzeltünk. A mi helyzetünkben minden egyes pont felértékelődik, tisztában vagyunk vele, hogy nem túl kényelmes a jelenlegi pozíciónk, szükségünk van a három pontra, bízom a legénységben – nyilatkozta lapunknak Eugen Neagoe, a Sepsi OSK vezetőedzője.
A keretből Patrik Petre és Victor Rîmniceanu küzd sérüléssel, egyelőre nem tudni, hogy a mérkőzés időpontjában bevethetők lesznek-e.
A play-out 3. fordulójának programja: ma Chiajna – Botoşani (18.00), Dinamo – Juventus (20.45); szombaton Voluntari – Medgyes (18.00); hétfőn Temesvári Poli – Sepsi OSK (20.45).
A play-off 3. körében: szombaton Krajovai U – Kolozsvári CFR (20.45); vasárnap Astra – Viitorul (18.00), FCSB – Jászvásár (20.45).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük