Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

A kedvezőtlen időjárás újabb halasztást eredményezett a harmadosztályos labdarúgó pontvadászatban, így elmarad a KSE szombati mérkőzése. A tervek szerint a megyei fociligákban nem lesz halasztás. A sportbarátok kosárlabda, teremlabdarúgás és asztalitenisz közül választhatnak.

 

Labdarúgás, III. liga

A Román Labdarúgó-szövetség végrehajtó bizottsága tegnap egyhangúan úgy döntött, a kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztják a harmadosztályos labdarúgó-bajnokság hétvégi 19. fordulóját. A hétvégére beharangozott havazások miatt a klubok zöme kérvényezte a halasztást. Arról is döntöttek, hogy április 3-án pótolják be ezeket a mérkőzéseket. Ennek értelmében a következő hetekben két hétközi fordulót is lejátszanak az együttesek, a Kézdivásárhelyi SE március 28-án, szerdán Románvásárra látogat, illetve április 3-án, kedden a Sporting Lieşti-et fogadja. A kényszerpihenőt kihasználva a KSE hétfőn 11 órától a műfüves pályán fogadja az élvonalban szintén szünetelő Sepsi OSK együttesét barátságos mérkőzésen.

A végrehajtó bizottság tegnap arról is határozott, hogy a Galaci FC Metalosport csapatát felhalmozott adósságai miatt kizárják a pontvadászatból.

 

Megyei labdarúgás

A Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség  csütörtök  délutáni álláspontja az volt, hogy mindkét háromszéki fociligában megtartják az esedékes fordulókat a hétvégén, pénteken azonban felülbírálták korábbi döntésüket,  így  mind a IV., mind az V. liga fordulóit elnapolták. 

 

Teremlabdarúgás

A listavezető Kolozsvári Clujana látogat Kézdivásárhelyre vasárnap 18.30-tól a teremlabdarúgó II. liga 18. fordulójában. A negyedik helyre visszacsúszott KSE-nek borítékolhatóan nehéz dolga lesz az éllovas ellen, ám a kék-fehérek szeretnék megtörni két mérkőzés óta tartó sikertelenségi szériájukat, mindenképpen érdekes párharcra van kilátás.

 

Kosárlabda

A női I. ligában a Kézdivásárhelyi SE szombaton 16 órától a kőkemény ellenfél hírében járó CSM Târgovişte csapatát látja vendégül a céhes városi sportcsarnokban.

Mától vasárnapig a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Líceum Bogdán Antal Sporttermében párhuzamosan két U16-os korosztályú (fiúk és lányok) kosárlabdatorna zajlik, ahol a Sepsi ISK két együttese mellett a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK is parkettre lép. A tervezett programja: ma 10 órától Bukaresti 4Sport–Ploiești-i ISK (fiúk), 11.45-től Voluntari–Sepsi ISK (fiúk), 16.30-tól Sepsi ISK–Bukaresti 4Sport (fiúk), 18.15-től Ploiești–Voluntari (fiúk). Szombaton: 9.15-től Nagy Mózes SK–Csíkszeredai VSK (lányok), 11-től Nagyszebeni ISK–Sepsi ISK (lányok), 12.45-től Bukaresti 4Sport–Voluntari (fiúk), 14.30-tól Sepsi ISK–Ploiești (fiúk), 16.15-től Sepsi ISK–Nagy Mózes SK (lányok), 18 órától Csíkszereda–Nagyszeben (lányok). Vasárnap: 9.30-tól Nagyszeben–Nagy Mózes SK (lányok), 11.15-től Csíkszereda–Sepsi ISK (lányok).

 

Asztalitenisz

A kézdivásárhelyi Dobolyi Aladár-asztaliteniszteremben szombaton 11 órától B-divíziós bajnoki fordulót játszik a Nagy Mózes Sportklub lánycsapata a vendég Râmnicu Vâlcea ellen. A lányoknak jól jöhet a biztatás, szeretettel várják a szurkolókat!

Ugyanitt vasárnap 10 órától megrendezik az amatőr asztaliteniszezők hagyományos Kelemen Attila Emlékversenyét, amelyre két kategóriában – 20–50 év közöttiek és 50 év felettiek – lehet benevezni a verseny előtt egy órával a helyszínen. Bővebb tájékoztatásért forduljanak Kerekes Barnabás edzőhöz (0748.853.803).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük