Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Labdarúgás, III. liga

Tovább folytatná remek sorozatát a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely a III. liga 11. játéknapján, szombaton 14 órától a rangsorban előttük álló Radóci Bucovinát látja vendégül a Sinkovits Stadionban. A céhes városiak jelenleg a 8. helyen tanyáznak, miután az előző körben fantasztikus teljesítményt nyújtva 4-3-ra nyertek Foksányban, illetve ezt megelőzően 4-1-re iskolázták le Székelyudvarhelyt és 1-1-es döntetlennel zártak a szebb napokat látott Oţelullal szemben.

A következő forduló: ma Paşcani–Metalosport, Románvásár–Foksány; szombaton Valea Mărului – Darabani, Csíkszereda–Székelyudvarhely, Baracrozsnyó–Oţelul, Lieşti–Szászhermány, Bákó áll.

 

Megyei labdarúgás

A IV. liga 11. fordulójának programja (kezdési időpont: ifik 11.45, felnőttek 14 órától): szombaton Berecki FC–Gelence, Illyefalva–Papolc, Zágon–Bardoc; vasárnap Nagyajta–Bölön, Barót–Kovászna, Dálnok–Csernátoni FC, Ozsdola–Réty.

Az V. liga 10. fordulójának mérkőzései: szombaton Bodok–Kommandó; vasárnap Zabola–Árkos, Hidvég–Szotyor, Nagybacon–Maksa, Szitabodza áll.

 

Teremlabdarúgás

Kőkemény ellenféllel kell szembeszállnia a Sepsi Futsalnak a teremlabdarúgó élvonal 9. fordulójában, ma 18 órától ugyanis a címvédő Dévai Autobergamo látogat a Szabó Kati Sportcsarnokba. Az odavágó-sorozat utolsó felvonásán nem sok esély ígérkezik a pontszerzésre az eddig pontnélküli sepsiszentgyörgyieknek, akik a rangsor végén kullognak, míg mai ellenlábasuk vezeti a ranglistát pontegyenlőségben Temesvárral és Székelyudvarhellyel. A 9. forduló további programja: szombaton FK Székelyudvarhely–Dunărea Călărași, vasárnap Resicabánya–Jászvásár, kedden Marosvásárhelyi City’us–Csíkszeredai Imperial Wet, Temesvári Informatika–Galaci United. A Sepsi Futsal utánpótláscsapata kedden Brassóban kellett volna játszania az U19-es pontvadászat 2. fordulójában, ám a Keresztényfalvi Blue Angel nem vállalta a játékot, így a zöld-fehérek hivatalból 5–0-ra nyerték a találkozót. Az U19-es bajnokságban november 12-én háromszéki rangadót rendeznek a KSE és a Sepsi Futsal között Kézdivásárhelyen.

A teremlabdarúgó II. ligában vérbeli rangadó vár a KSE Futsalra, amely vasárnap 15 órától a listavezető Kolozsvári Clujana otthonába látogat. A kék-fehérek egy esetleges győzelem esetén beérnék pontszámban az éllovas kincses városiakat.

 

Kézilabda

Szombaton 12 óra 30 perctől lép pályára a Kézdivásárhelyi SE női kézilabdacsapata, amely az A-osztályos pontvadászat 8. körében a Temesvári CSU csapatát fogadja a városi sportcsarnokban. Mint ismert, a sérülésektől sújtott KSE keretgondokkal küzdött az előző fordulókban, emiatt csupán 3 pontot jegyeznek a neve mellett, és a 13. helyen állnak a rangsorban, ám szombaton akár meglepetést is okozhatnak a 10. helyen rangsorolt bánságiak ellen. A további program: Naţional Rm. Vâlcea–Brassói Corona 2, Nagybányai Minaur–Marosvásárhelyi Mureşul, Temesvári SCM–Nagyvárad, Székelyudvarhelyi NKK–Kisjenői Körös, Dacia Mioveni–Marosvásárhelyi Olimpic, Resicabánya–FC Argeş.

 

Offroad

November 4–5. között 4 Motion Offroad Club Egyesület szervezésében rendezik meg az első offroad-találkozót és -versenyt Kézdivásárhelyen. A résztvevők szombaton 9 órakor Fortyogófürdőn gyülekeznek 4×4-es, terepgumikkal ellátott autóikkal, ahonnan 10.30-kor vezetett erdei túrára indulnak a Perkő–Csángótelep–Veresvíz–Nagy Sándor-tető útvonalon. A visszautat közös vacsora követi. Vasárnap 11 órától triálversenyt rendeznek az Akasztófa-dombon, az eredményhirdetés és díjátadás 15 órakor esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük