Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sokgólos hátrányban

Sokgólos hátrányban Sport

Az előzetes várakozásoknak megfelelően semmi esélye sem volt a Sepsi Futsalnak a címvédő és listavezető dévaiakkal szemben a teremlabdarúgó élvonal alapszakaszának 9. fordulójában. Az odavágó-sorozat utolsó felvonásában, pénteken az Autobergamo nyolcgólos sikerrel távozott Sepsiszentgyörgyről. A II. ligás pontvadászat vasárnapi játéknapján a KSE Kolozsváron szenvedett 12-2 arányú vereséget.

A Dévai Autobergamo a mérkőzés elejétől átvette a játék irányítását, a Sepsi Futsal taktikája a fegyelmezett védekezésre és az abból indított gyors kontratámadások alapult. Az idei szezonban még veretlen vendégek már az első félidőben eldöntötték a találkozót, azonban aki azt hitte volna, hogy a második játékrészben megduplázzák előnyüket, nagyot tévedett. A sepsiszentgyörgyiek hálóőre lezárta a rolót, Papp remek formájának köszönhetően a hazai kapura záporozó lövések nem találtak célba – kettő kivételével.

A pontnélküli Sepsi Futsal mellesleg „átadta” sereghajtó pozícióját a négy pont levonásával büntetett Marosvásárhelyi City’usnak, amely tartozásokat halmozott fel korábbi játékosaival szemben. A zöld-fehérek pénteken székely rangadót vívnak, 18 órától a Csíkszeredai Imperial Wet csapatát fogadják.

Egy eredmény a 9. fordulóból: FK Székelyudvarhely – Dunărea Călărași 9–3 (2–0). További mérkőzések: Marosvásárhelyi City’us–Csíkszeredai Imperial Wet (kedd, 16 óra) Temesvári Informatica–Galaci United (kedd, 18 óra).

A II. ligában szereplő Kézdivásárhelyi SE vasárnap meglehetősen tartalékosan utazott Kolozsvárra, a Clujana elleni 7. fordulóbeli rangadóra, ahol simán kapitulált a hosszabb kispaddal rendelkező hazaiakkal szemben. A Farkas, Gondos – Gazda, Gáll, Gajdó T., Gajdó Sz., Erős és Babei összetételű kék-fehérek cserelehetőség híján nem bírták az iramot, és 12-2 (8-0) arányban fejet hajtottak nagy riválisukkal szemben. A kézdi gólokat Babei és Gajdó Tamás rúgták.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük