Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Simán nyert az OSK

Simán nyert az OSK Sport

Az elmúlt hétvégén az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság a válogatott szereplése miatt szünetelt, míg a III. ligában a kedvezőtlen időjárás miatt nem tartottak fordulót. A kényszerpihenő ellensúlyozásaként Háromszék két képviselője, a Sepsi OSK és a KSE hétfőn barátságos mérkőzést vívott egymással Kézdivásárhelyen.

A Sepsi OSK élvonalbeli statútumához mérten érvényesítette esélyeit, és simán begyűjtötte a győzelmet a többnyire jó iramú találkozón. Az első félidőben már kettővel vezetett a piros-fehér mezes alakulat, majd az idő előrehaladtával a tapasztalat és képességbeli különbségek kijöttek az I., illetve III. ligában érdekelt ellenfelek között.
Az edzők mindkét oldalon több cserét is bevetettek a keret kipróbálása, illetve bizonyos taktikai elemek gyakorlása érdekében, a szentgyörgyiek pedig kíméletlenül kihasználták a kézdiek minden védelmi megingását. Egy biztos, a KSE fiatal játékosai sokat tanulhattak ebből a mérkőzésből. Kézdivásárhelyi KSE– Sepsi OSK 0–7 (0–2), gólszerzők: Oliveira (27.), Tandia (35.), Hamed (54.), Simonovszki (67.), Kuku (80., 83., 86.).
A KSE szerdán Románvásár vendégeként lép pályára a III. liga tavaszi nyitányáról elhalasztott mérkőzésen, míg a Sepsi OSK hétfőn Temesvárra látogat az alsóházi rájátszás 3. körében. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. március 27., 18:41
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Es ezt miert mindig utolag tudjuk meg? Biztos sokan voltak a meccsen :))) ilyen hulye banda nem tudom vane meg a vilagon..sustakolnak ,titkoloznak ..ok jatszodnak ok nezik ..na fojetek meg a sajat zsirotokban !

  • User
    Dátum: 2018. március 28., 5:16
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Nem igy szerveznek meg egy baratsagos meccset suttyomban, hetfon delelott ..csipas szemmel ,masnaposan…a Kezdii gyerekek (akik az iskolaban csucsulttek) biztos vagyok szivesen megneztek volna az elso ligas Osk-as jatekosokat.