Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Simán nyert a KSE Futsal

Simán nyert a KSE Futsal Sport

Egyhónapos kihagyás után ismét hazai környezetben lépett pályára a céhes városi KSE Futsal csapata, amely vasárnap 12–3 arányban győzedelmeskedett a vendég Fortius Buzău ellen a teremlabdarúgó másodosztály 8. fordulójában. A kék-fehérek 3. helyen állnak a csoportjukban.

A KSE Futsal vereséggel hangolt a hazai mérkőzésre, miután pár nappal korábban 9–4-re kapott ki a Mausoleul Mărăşeşti otthonában. Ezt ellensúlyozandó, vasárnap egyszerűen lefocizták ellenfelüket a pályáról, Gáll révén már az első percben megszerezték a vezetést (1–0). A Fortius egyenlíteni tudott (1–1), de a belelendülő KSE állva hagyta őket, 12–3-nál ért véget a találkozó.

Teremlabdarúgó 2. Liga, 8. forduló: KSE Futsal–Fortius Buzău 12–3 (8–1). Gólszerzők: Gáll (1., 19.), Pakucs (7., 9., 36), Bandi (10.), Albu (17., 17.), Fábián (20.), Pál (24.), Sánta (25.), Szőcs (35.), illetve Marcosanu (4., 39.), Anton (40.). További eredmény: Galaci U–Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 2–6, a Mausoleul Mărăşeşti szabadnapos volt.

Három győzelemmel és két vereséggel a KSE Futsal az 1-es csoport harmadik pozícióját foglalja el (9 pont), a listavezető Piatra Neamț (15 pont) és a második helyezett Mărăşeşti mögött (12 pont). Szombaton újabb tétmérkőzés vár a céhes városiakra, akik a pontvadászat 9. fordulójában az éllovas otthonában lépnek pályára.

Fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük