Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sima győzelem idegenben

Sima győzelem idegenben Sport

Győzelemmel indította az évet a Háromszéki Ágyúsok jégkorongcsapata, amely szombaton este simán nyert Csíkkarcfalván a Sapientia U23 otthonában. A két együttes tegnap este újra összecsapott, a találkozó lapzártánk után végződött.

Hirdetés
Hirdetés

A mérkőzést az esélyesebb vendégek kezdték jobban, a háromszékiek már az első harmadban háromgólos előnyt dolgoztak ki, Bolsakov, Márton Koppány és Róth Zoltán leleményességének köszönhetően. A folytatásban is az Ágyúsok alakítottak ki több lehetőséget, Pajor és Horváth találataival pedig 5–0-ra vezettek, mire a házigazdák szépíteni tudtak Salamon góljával. A kék-narancs mezesek beérték ennyivel, az utolsó játékrészben visszavettek a tempóból, a Sapientia viszont újból betalált, háromgólosra csökkentve hátrányát.

Román jégkorongbajnokság, alapszakasz: Sapientia U23 – Háromszéki Ágyúsok 2–5 (0–3, 1–2, 1–0). Gólszerzők: Salamon Ervin (36.) és Antal László (51.), illetve Alekszandr Bolsakov (9.), Márton Koppány (12.), Róth Zoltán (15.), Szergej Pajor (26.) és Horváth Pál (31.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük