Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sima győzelem a KSE-nek

Sima győzelem a KSE-nek Sport

Újabb kiütéses győzelmet aratott a KSE Futsal a másodosztályú teremlabdarúgó-bajnokság székely csoportjában. A céhes városiak vasárnap hazai környezetben 10–3-ra nyertek a Korondi Junior ellen, és továbbra is maximális pontszámmal állnak az élen.

A Niczuly – Bandi, Fábián, Péter, Szőcs (cserék: Rancz, Vitán, Gáll, Pakucs, Dobozi, Barbócz) felállításban pályára lépő KSE Futsal kissé nehézkesen lendült játékba, a vendégek a 9. percben vezetést szereztek, a hazaiak azonban még a szünet előtt megfordították az állást Szőcs és Bandi jóvoltából. A második félidőben azonban nagyon elkapták a fonalat Gazda József tanítványai, akik többször is megzörgették az ellenfél hálóját, meg sem állva tíz gólig.

Hirdetés
Hirdetés

Teremlabdarúgó 2. Liga, alapszakasz 6. forduló: KSE Futsal – Korondi Junior 10–3 (2–1). Gólszerzők: Szőcs 15., Bandi 16., 26., Gáll 23., 25., Dobozi 24., Péter 28., 35., Pakucs 31., Vitán 35., illetve Csala 9., Boda 21., Vékony 38.

Az Elit Ligába jutott KSE Futsal U19-es együttese ma 17 órától Karácsonkőn kezdi meg szereplését a sorozatban, a helyi Ceahlăul ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük