Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sikerek az országoson

Sikerek az országoson Sport

Az elmúlt hétvégén Resicabányán zajlott a felnőtt birkózók egyéni országos döntője, amelyen a Mátéfi Árpád irányította sepsiszentgyörgyi MSK öt sportolója hat érmet – két aranyat, egy ezüstöt és három bronzot – versenyzett össze.

A municípiumi sportklub zászlóvivője ezúttal is a nemzetközi elismerésekkel is rendelkező Incze Kriszta volt, aki Adina Popescuval egyetemben bajnoki címet érdemelt ki. Kriszta a 62 kg-os súlycsoportban, Adina pedig a 68 kg-osok között nem talált legyőzőre, így a szakág országos bajnokának mondhatják magukat. Az 50 kg-os súlycsoportban a súlyos sérülésből felépülő Mădălina Linguraru bronzzal vigasztalódhatott, míg az 57 kg-os Roxana Andrei negyedik lett, ám neki is oroszlánrész jutott abban, hogy a női csapatversenyben az MSK második helyen zárjon, a csapatbajnok bukaresti Steaua mögött, illetve a harmadik Târgovişte előtt.
A férfiak versenyében szőnyegre lépő Orbán Norbert – aki még csak első éves ifjúsági I-es birkózó – is odatette a csontot a felnőtt mezőnyben, a 61 kg-os súlycsoportban bronzérmes lett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük