Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sikerek a tatamin

Sikerek a tatamin Sport

Március 7-én a Budapest melletti Szigetszentmiklós adott otthont a 30. Tatami-kupa nemzetközi karateversenynek, amelyen 11 ország mintegy 880 sportolója tette próbára magát. A rangos megmérettetésen a sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club és az MTK Budapest karateszakosztálya 17 versenyzőjét küldte harcba.

Hirdetés
Hirdetés

A nemzetközi viadalon a megyeszékhelyi karatékák remek teljesítményt nyújtottak, nyolc alkalommal állhattak dobogóra, öt korosztályban mindenkit maguk mögé utasítva diadalmaskodtak, emellett egy második és két harmadik helyezést gyűjtöttek be.

„Nagyszerű rendezésű versenyen vagyunk túl, és bár nem tudtuk tatamira állítani mindegyik versenyzőnket, elmondhatjuk, sportolóink az eredmények tükrében jól teljesítettek. A nap végére a verseny legeredményesebb sportegyesülete címet is kiérdemeltük, megelőzve a második ukrán csapatot és a harmadik UTE együttesét. Folytatjuk a munkát, a következőkben az országos bajnokságokon való lehető legjobb szereplés a célunk” – fogalmazott Vass Hunor edző, aki köszöni a szülők állandó, önzetlen és odaadó segítését, valamint az Orex, a Simiro, az MCC, a Maravet, a Sport Világ, a Thermo Control, a Twins Construct, a Comerț Ata, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és Kovászna Megye Tanácsa támogatását.

Eredmények: első hely: Bernád Vivien (12 éves korosztály, -45 kg súlycsoport), Halmágyi Márk (kadét, -52 kg), Jakab Eszter Abigél (10 év, +38 kg), Török Panka (11 év, -38 kg), Vitályos Eszter Adrienn (kadét, -54 kg); második hely: Péter-Csíki Csanád (10 év, -34 kg); harmadik hely: Csorba Ede (junior, -55 kg), Tamási Panna Fruzsina (11 év, -38 kg); ötödik hely: Daragics Viktória (13 év, -47 kg), Fejér Milán (9 év, +37 kg), Tischler Botond (9 év, -32 kg).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások