Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sepsi–SIC: nem adják fel!

Sepsi–SIC: nem adják fel! Sport

Mint ismeretes, a női bajnoki döntő első (66–54) és második (57–49) mérkőzését is hozta hazai pályán a Sepsi–SIC, majd a harmadik (52–47) és negyedik felvonásban (59–56) 2–2-re kiegyenlítette a párharcot a Szatmárnémeti VSK, így a mindent eldöntő ütközetet ma 19 órától rendezik a Sepsi Arénában. A Sepsi–SIC negyedszer lehet bajnok.

Hirdetés
Hirdetés

– A döntőben vagyunk egy kilenchónapos bajnokság végén, nem várhatjuk el, hogy könnyű legyen a cím elhódítása – vélekedett tegnapi sajtótájékoztatóján Zoran Mikes vezetőedző. – A csapatban senki sem gondolta, hogy könnyű lesz a címvédés, keményen megdolgoztunk, hogy ez sikerüljön. Természetesen Szatmárnémetiben is szerettünk volna nyerni, közel is álltunk hozzá, ha jobban kezeljük a nyomást, talán más lett volna a végeredmény. De pont amiatt, hogy közel álltunk hozzá, optimista vagyok a mai esélyeinket illetően, a hazai pálya előnye és az egész szezonbeli munkánk mellettünk szól. Nehogy valaki azt higgye, a csapat feladta, nem így akartuk ezt, de semmi sincs veszve, saját szurkolóink előtt lehetünk bajnokok.

Még soha nem ünnepelhettünk bajnoki címet hazai pályán, talán a sors is így akarta, hogy a mindent eldöntő, ötödik meccset Szentgyörgyön játsszuk – tette hozzá Rusz István klubmenedzser, utalva arra, hogy 2016-ban Gyulafehérváron, 2017-ben Kolozsváron és 2018-ban Szatmárnémetiben avatták bajnokká a csapatot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük