Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Röviden Sport

Szabó Nikole második

Hétvégén a bukaresti Infinity Sport Aréna adott otthont a Román Junior Open elnevezésű nemzetközi ifjúsági fallabda-versenynek, amely része az európai ifjúsági körversenynek. A tornára hat kategóriában 38 gyerek nevezett be Kolumbiából, Izraelből, Bulgáriából, Ukrajnából, Egyiptomból és Romániából. A Kovászna Squash SKE csapatából három fallabdázó tette próbára magát Bara Hunor edző irányítása alatt: Dávid Márk Márton U15-ben, Vizi Andor U17-ben és Szabó Nikole U19-ben.

A sepsiszentgyörgyiek legjobb eredménye Szabó Nikole (képünkön) nevéhez fűződik, aki négy győzelmet aratott, és egyszer szenvedett vereséget, így a 19 év alatti lányok rangsorában a második helyen végzett. Vizi Andor hajszállal maradt le a dobogóról, két győzelmével és három elveszített mérkőzéssel a negyedik helyet szerezte meg a 17 év alatti fiúk között. Dávid Márk Márton a 15 év alatti fiúk között az ötödik pozícióban zárt, miután két győzelmet és négy vereséget könyvelt el.

A Kovászna Squash SKE játékosai versenyen való részvételét Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Communitas Alapítvány támogatta.

 

Kupaszerda a megyében

Ma 17 órától rendezik a megyei labdarúgó Román-kupa elődöntőjének visszavágóit. Mindkét párharc lefutottnak tűnik, mivel a május eleji első összecsapásokat Papolc és Gelence is egyaránt 4–0-s győzelemmel zárta, így ma esélyesként lépnek pályára, de ennél furcsább dolgok is történtek már a labdarúgásban, győzzön a jobbik csapat!

Megyei Román-kupa, elődöntő, visszavágók: Papolc – Árkos, Csernáton – Gelence.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük