Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Pingpongozók figyelem!

A Tavaszi Zöld Napok keretében pénteken 16 órától asztalitenisz-bajnokságot szerveznek amatőröknek a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. Gyermekek, ifjak és felnőttek jelentkezését várják a 0754.646.744-es számon, vagy a helyszínen 15.30 óráig.

 

Nagy a harc a rájátszásban

Amint arról beszámoltunk, a Sepsi Futsal pénteki bravúros 9–3 arányú győzelmének köszönhetően lépéselőnybe került Resicabányával szemben a teremlabdarúgó élvonal alsóházi rájátszásában. A kiesés elkerüléséért vívott párharc első körében két győzelemig játszanak, így a két csapat vasárnap 17 órától Resicabányán is megmérkőzik egymással, amennyiben szükség lenne egy harmadik összecsapásra, azt ugyancsak a Bánságban rendeznék meg. A másik ágon a Csíkszeredai Imperial Wet 14–3 arányú csapást mért a korábbi többszörös bajnok Marosvásárhelyi City’us-ra, a tegnapi lapzártánk után zárult második találkozó is borítékolhatóan hasonló eredménnyel végződött. Mindkét párharc nyertese jövőre is az I. ligában szerepelhet, míg a vesztesek újabb két győzelemig tartó párbajt vívnak egymással a közvetlen kiesés elkerüléséért. Amelyik csapat itt is veszít, automatikusan kiesik, míg a nyertes kap még egy esélyt: osztályozót játszhat a II. liga ezüstérmesével.

A teremlabdarúgó 1. liga felsőházi rájátszásának 1. fordulójában papírformaszerű eredmények születtek: 1. csoport: Jászvásári Politehnica CSM – Dévai Autobergamo 3–6. A Temesvári Informatika állt. 2. csoport: Dunărea Călăraşi – Galaci United 2–4. A Székelyudvarhelyi FK állt. A két csoportgyőztes játssza majd a bajnoki döntőt.

 

 

Bravúrra készülnek a győriek

Gyermekkori álmuk válik valóra a Rába ETO futsalosainak, akik péntektől vasárnapig a sportág Final Fourjában játszanak a spanyolországi Zaragozában. A győri csapat mérkőzéseit az M4 Sport élőben közvetíti. A magyarok az elődöntőben a portugál Sportinggal játszanak, a mérkőzés rendkívül izgalmasnak ígérkezik, a győriek szeretnének meglepetést szerezni a Bajnokok Ligájának beillő tornán. Final Four elődöntők (április 20.): Rába ETO – Sporting, Inter FS – Barcelona.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük