Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Vizsgálatot kértek

A labdarúgó III. liga 1. csoportjában érdekelt, nemrég tulajdonosváltáson átesett Galaci SC Oţelul felkérte a Román Labdarúgó-szövetség illetékes bizottságát, hogy vizsgálja meg a 17. fordulóbeli KSE – FK Csíkszereda (3-5), illetve a 18. fordulóban lejátszott Csíkszereda – Románvásár (3-1) mérkőzéseket, mivel véleményük szerint nem tisztességes úton dől el a II. ligába való feljutás kérdése. A feljutási álmokat dédelgető galaciak a tavaszi idény eddigi két mérkőzésén négy pontot hullattak el, miután gólnélküli döntetlent értek el a gyengébben rangsorolt Székelyudvarhely, illetve Foksány ellenében. A csoportot Bákó vezeti 37 ponttal, 2. Csíkszereda 36, 3. Románvásár 33, 4. Oţelul 31.

 

Szerény szereplés

A háromszéki asztaliteniszezők szerény eredményekkel zárták a március 15–18. között Besztercén megtartott nemzetközi Gheorghe Bozga Emlékverseny huszadik kiírását. Az ifjúsági korosztály számára meghirdetett viadalon tíz ország legjobbjai – több mint 250 versenyző – álltak asztalhoz. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK nyolc sportolóval vett részt a roppant erős mezőnyt felvonultató megmérettetésen, s egyéniben Canea-Kocsis András a tizenhatos, míg Medvés Antal a harminckettes főtábláig jutott, csapatban a Papp Rebeka, Oláh Kriszta kettős a legjobb tizenhat közé verekedte föl magát.

A Sepsi ISK három – Balázs Gergő, Bokor Zoltán, Urus Kristóf – asztaliteniszezővel vett részt a viadalon. Balázs Gergő csapatban vigaszágon döntőzött, és 18. lett, míg a Bokor Zoltán és Urus Kristóf alkotta együttes szintén vigaszágon jutott tovább, s az elődöntőig menetelt. A küzdelemsorozaton a Besztercei Sportlíceum színeiben rajthoz a sepsiszentgyörgyi Teodora Simon is, aki csapatban a legjobb 16 között végzett, s a megyeszékhelyiek közül egyedül jutott ki a selejtező csoportjából. Kocsis Balázs edző elmondása szerint nagyon kemény versenyt tudhatnak maguk mögött a háromszékiek, mivel az ukránok és a moldovaiak a korosztályos válogatottjaikkal vettek rész az emlékversenyen, míg itthonról is a sportág legjava állt asztalhoz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások