Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Megvan az év első győzelme
A női I. ligás kosárlabda-bajnokság elődöntős szakaszában a Kézdivásárhelyi SE hazai pályán látta vendégül és győzte le a bukaresti Sportul Studenţesc csapatát. Az „egyetemisták” roppant fiatal gárdával érkeztek, jórészt 16 éves lányokkal álltak ki az alig néhány évvel idősebb KSE játékosok ellen. A győztes kiléte egy percig sem volt kérdéses, bár a hazaiak a vártnál nehezebben lendültek játékba, viszont a második negyedtől kezdődően egyre magabiztosabbak lettek, és fokozatosan növelték előnyüket, végül sima győzelmet arattak. Ljubomir Kolarevic tanítványainak ez volt az első sikere a bajnokság ezen szakaszában.
KSE – Sportul Studenţesc 76-32 (13-12, 23-12, 26-06, 14-02). KSE: Debreczi 11, Czimbalmos 3/3, Voloncs 8, Bölöni 5/3, Bartók 2, Holinka 9/3, Csurulya 17/3, Csíki 2, Istók, Kovács 4, Biszak 15. Sportul: Cocean, Oltean 9/3, Mitrică 4, Marinescu 2, Spătaru, Militaru 8, Filip, Turcanu, Bumbac A. 4, Bumbac D. 3. <<

Előkelő helyezések
Az elmúlt hétvégén zajlott a felnőtt fallabdázók országos bajnoksága a fővárosban. A fallabdaszezon legrangosabb versenyének az 5 pályával rendelkező Infinity Sport Arena adott otthont, és a 4 kategóriában összesen 99 játékos nevezett be. A Kovászna Squash KSE színeit öt játékos képviselte. Eredményeik: Férfi A-osztály: Hărșan Ovidiu 11., Bara Hunor 14. hely; férfi B-osztály: Szilágyi-Nagy Sándor 4. hely; női A-divízió: Szabó Nikole (ifjúsági) 5. hely; női C-divízió: Madaras Simona 6. hely. Március 9–11-én következik az Aerosquash-kupa. <<

Nemzetközi színtéren
Szombaton a Sepsiszentgyörgyi ISK tizenhat birkózója a szászrégeni Edzők emlékversenyén bizonyított. A nemzetközi szabadfogású birkózó viadallal néhai Benedek Levente és Voicu Ștefănescu emléke előtt tisztelgettek a szervezők, Magyarországról, Moldovából és Romániából összesen tizenhét csapat vett részt. A Sepsi ISK eredményei, ifjúsági III.: Buna László (60 kg), Szabó Szilamér (46 kg) 5. hely; ifjúsági IV.: Ilyés Szabolcs (63 kg) 1., Delne Csaba (29 kg), Bilibók Balázs (55 kg) 3., Hosszú Szabolcs (46 kg) és Ilyés Szabolcs (35 kg) 5. hely.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. február 20., 12:21
    ÉRTÉKELÉS: -4

    Sebaj gyerekek,meg a mai nap folyaman ertesitjuk a Fideszt,hogy onok kiknek jatszanak.Majd Magyarorszag is igy fogja viszonozni tevekenysegeiket,ahogyan onok informaljak a szekelyeket.Szabadkomuves rablobanda!!!

  • User
    Dátum: 2018. február 21., 8:58
    ÉRTÉKELÉS: -6

    Hogy nekem volnanak latomasaim?! Az lehet. De akkor a tobbi internetes portal,mely ilyen hireket kozol (es nem keves van koztuk),akkor azoknak is latomasaik vannak?! Neked szekely testverem,milyen latomasaid vannak?Vagy neked nincsenek? Vizioid,elkepzeleseid,ami a szekely nep sorsat es jovojet illeti?! Ilyen sincs neked?Kar. Pedig kene legyen,mert hidd el nekem ,ha ilyen passzivan es nemtorodomseggel szemlelitek a sajat jovotoket es hagyjatok magatokat minden jottment altal vezettetni,csak azert mert ezek a jottmentek szepen szolnak hozzatok magyarul, egy szep napon nehogy arra ebredjel,hogy mar nincsen akihez az anyanyelveden szoljal.Na latod.Ezt is veheted egy ujabb latomasnak!