Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Futsalfieszta Zabolán

Ma 17 órakor a zabolai Kónya Endre Sportcsarnokban bemutatóedzést tart az FK Székelyudvarhely I. ligás teremlabdarúgó-csapata Jakab Zoltán edző vezetésével, majd a Kézdivásárhelyi SE II. ligás együttesével, illetve a házigazdákkal is összemérik erejüket barátságos mérkőzésen. A rendezvény közös vacsorával és kiértékelővel zárul.

Harmadik helyen

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub U20-as korosztályú női kosárlabdacsapata két győzelmet és egy vereséget összegelt a múlt heti, Târgoviştén rendezett országos bajnokság második teremtornáján. A Ljubomir Kolarevic által irányított céhes városbeliek nyitányként simán lelépték a fővárosi Rapidot, majd fejet hajtottak a házigazdák előtt, de zárásként újabb sikert arattak a nagyváradi Mihai Eminescu Főgimnázium ellen. Eredményeik: 63–50 a Rapiddal, 47–68 a Târgoviştével és 65–33 a Mihai Eminescu Főgimnáziummal. A rangsor: 1. Târgovişte (6 győzelem/0 vereség) 12 pont, 2. Rapid (3/3) 9 pont, 3. Nagy Mózes SK (3/3) 9 pont, 4. Mihai Eminescu Főgimnázium (0/0) 6 pont. Az NMSK kerete: Incze, Voloncs, Bölöni, Kovács, Bartók, Holinka, Biszak, Balas, Lénárt, Istók.

A döntőbe jutásért

Mindkét háromszéki U14-es leány kosárlabdacsapat a döntőbe jutásért harcol az országos bajnokság elődöntőjében, az elmúlt hétvégén a Sepsiszentgyörgyi ISK hazai környezetben, míg a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub Temesváron lépett parkettre körmérkőzéses teremtornán. Mindkét csapatunk egy győzelem mellett három vereséget könyvelt el. A versenykiírás szerint az elődöntő-szakaszban három teremtornát rendeznek, ahonnan a három-három legjobb csapat jut tovább a döntőre.

A Sepsi ISK eredményei:56-79 a Krajovai ISK-val, 39-58 a Szászrégeni Lucian Blaga Líceummal, 52-37 a Kolozsvári For You ellen, 37-75 a Bukaresti Olimpia ellen. Az NSMK eredményei: 46-58 a Brassói CSU ellen, 46-49 a Temesvári ISK ellen, 56-35 a Csíkszeredai VSK ellen, 41-59 a Bukaresti 4-es számú ISK ellen. A következő teremtorna március 16–18. között esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük