Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Remekeltek az évzárón
Múlt pénteken a KSE kosárlabdacsapata Szatmárnémetiben lépett pályára a női I. liga alapszakaszának utolsó mérkőzésén. Az összecsapás semmiféle gondot nem okozott a kézdivásárhelyi lányoknak, akik az első percektől átvették az irányítást, látványos akcióikkal állva hagyták ellenfelüket, nagyszünetre 20 pontos előnyt harcolva ki maguknak. Kolarevic tanítványai a harmadik negyedtől kissé visszavettek az iramból, lehetőséget adva a hazaiaknak, hogy kiegyensúlyozottabbá tegyék a párharcot, ám a győzelmük így sem volt kérdéses. Végeredmény: Szatmárnémeti VSK 2 – Kézdivásárhelyi SE 39-58 (7-20, 9-16, 11-10, 12-12). KSE: Debreczi 10/3, Czimbalmos 4, Voloncs 5, Bölöni 4, Bartók 5, Holinka 5/3, Istók, Kovács 8, Biszak 4, Csíki 2, Incze 11.
A KSE négy nyert és hat veszített mérkőzéssel az 5. helyen végzett csoportjában. A bajnokság januárban folytatódik, a versenykiírás szerint két csoportra oszlik a mezőny, a független klubok és a másodcsapatok külön csoportokban folytatják a küzdelmet. 

Kane a király
Kedden a Tottenham az ismét triplázó Harry Kane vezérletével 5–2-re kiütötte a Southamptont a Premier League 20. fordulójában. A 24 esztendős támadó a teljes naptári évet figyelembe véve klub és válogatott szinten összesen 56 gólt szerzett, kettővel többet Messinél és hárommal Cristiano Ronaldónál. A Tottenham kiválóságának Dele Alli és Christian Eriksen adta a legtöbb gólpasszt (10–10), míg Kieran Trippier nyolc találatát készítette elő. 

Évbúcsúztató futás
A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör csütörtökön 18 órától hatodik alkalommal hívja évbúcsúztató szaladásra a sportág elkötelezett híveit az Erzsébet parkba. A futóknak egy óra áll rendelkezésükre, hogy mozogjanak, mindenki a saját tempójában szaladhat akár egyedül, akár társaságban. Közben lehet pihenni és meleg teát kortyolgatni, nevezési díj nincs. A megmozdulás – amelyre a szervezők többek között várják a szentgyörgyi sportklubokat, egyesületeket, sportolókat – fő célja, hogy a résztvevők jókedvvel búcsúztassák a 2017-es esztendőt. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük