Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

RÖVIDEN Sport

Világraszóló barátság

Tapasztalatokban és eredményekben telített időszak áll a kézdivásárhelyi tekézők mögött, akik szeptember első két hétvégéjét is versenyzéssel töltötték. A KSE tekeszakosztálya szeptember 1–3. között eleget tett a gyulai tekecsapat meghívásának, és a két klub közti barátságot ápolandó, viszonozták az anyaországiak KSE-napi látogatását, természetesen barátságos mérkőzéssel koronázva meg a találkozást.

A KSE néhány játékosa 9. alkalommal látogathatott el a Békés megyei városba. Az időpontot még májusban leszögezték, így nem tudhatták, hogy az adott hétvégén a kézdivásárhelyieknek az országos A-ligában lett volna jelenésük, amit emiatt elhalasztottak, Gyulába érkezésükkor pedig kiderült, hogy az ottaniak ugyanígy jártak el. „Ez azért sokat elmond a két csapat „barátságáról” – mesélte Várdó Olivér szakosztályvezető.

 

Biztató szereplés

Az elmúlt hétvégén a Nexxon csapata (képünkön) képviselte Kézdivásárhelyt a Cernavodán megrendezett országos egyéni és csapat bowling-bajnokságon, ahol az ország legjobb bowlingosai méretkeztek meg. A Nexxon a 25 benevezett csapat közül a hetedik helyet szerezte meg, míg egyéniben Várdó Olivér harmadikként végzett a 80 fős mezőnyben.

Az ifjúságiaknak kiírt konstancai bowling-bajnokságon a kézdivásárhelyi Somai Zsombor is indult, aki élete első döntőjében szerepelhetett az ország legeredményesebb játékosai között. Zsombor biztatóan debütált az országos színtéren, tekintetbe véve, hogy a csapatversenyből is kivette a részét. Gratulálunk Zsombornak a bátorságáért, és türelmes felkészülést kívánok neki a következő megmérettetésekre, a legközelebbi november 10–12. között lesz Jászvásáron.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük