Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Szeptember derekán kezd a KSE

Szeptember 16-án kezdődik a női A-osztályos kézilabda-bajnokság, amelynek B-csoportjában találjuk az újonc Kézdivásárhelyi SE-t is. A Román Kézilabda-szövetség (FRH) tegnap elkészítette a bajnoki menetrendet, amelynek értelmében a nyitókörben a KSE a Temesvári MSC-t látja vendégül. Rögtön a harmadik fordulóban székely rangadót szurkolhatnak végig a céhes városbeliek, ugyanis október 7-én a szintén újonc Székelyudvarhely látogat a kézdi sportcsarnokba. A KSE B-csoportbeli ellenfelei: Székelyudvarhely, Resicabánya, Temesvári MSC, Râmnicu Vâlceai Naţional, Dacia Mioveni, Nagybányai Minaur, Kisjenői Körös, Marosvásárhelyi Mureşul, Marosvásárhelyi Olimpic, Brassói Corona, Nagyvárad, Temesvári Nyugati Egyetem, FC Argeş. A részletes programra visszatérünk.

Amint arról beszámoltunk a KSE kézilabda-szakosztályának játékosállománya helyi és környékbeli fiatal játékosokra épül, akik Jakabos István edző irányításával a nyáron keményen készültek az idényre. Jakabos szerint egyelőre a csapatépítés lehet a céljuk, de a későbbiekben hazacsábítanák azokat a profi kézilabdázókat, akik kézdivásárhelyi sportiskolából kerültek ki és szereztek maguknak nevet a szakmában, az ő segítségükkel már a szuperligás szereplést céloznák meg. Egyelőre azonban még nincs bebiztosítva a klub költségvetése, de számítanak a helyi és a megyei önkormányzat támogatására.

Off-road

A nagybaconi Off-Road Klub 8. alkalommal szervezi meg Setétpatakon (a Hatod mellett) a Setétpatak Adventure off-road tábort, amelynek versenyeire három kategóriában lehet jelentkezni: 2000 köbcenti alatt, 2000 köbcenti felett, valamint open kategóriában. A versenyekre benevezni ma 18 órától lehet, szombaton fél tíztől tartják az eligazítást, 10 órától kezdődnek a távolsági futamok. Az ügyességi versenyt, a triált, vasárnap fél tizenegytől tartják, arra amatőr autósok, motorosok jelentkezését is várják. Az érdeklődök bővebb eligazítást Bartos Attila (0755.011.143), illetve Rebeka László (0727.275.911) szervezőktől kaphatnak.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük