Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Az őszi versenyidényre hangolva

A sepsiszentgyörgyi Sport-All SC karate-szakosztálya augusztus 7-től elkezdte a felkészülést az őszi versenyidényre. Az alapozás nyitóakkordjaként a múlt heti edzőtáborozás szolgált, hétfőtől szombatig a gyergyócsomafalvi Ozon Turist Panzió és Rekreációs komplexumban edzettek a sportolók. Az edzőtáborban mintegy 42 karatéka követte Vass Hunor és Gergely Tamás edzők utasításait, napi három, változatos edzésrendet teljesítettek mindannyian. A csapat tegnaptól az anyaországi Gyomaendrődön folytatja a ráhangolódást a hamarosan induló szezonra, ahol magyar válogatott sportolókkal edzenek az MTK Budapest edzőinek irányítása alatt. A felkészülést és az idei versenyeken való részvételt Kovászna Megye Tanácsa, továbbá az Orex, az MCC, a Terran Romania, a Maravet és a Sport Világ sportszerforgalmazó támogatja.

Osztrák siker a körversenyen

A Hrinkow Advarics osztrák versenyzője, Patrick Bosman győzelmével zárult a 11. Székelyföld Kerékpáros Körversenye. A Hrinkow Advarics csapata remekül taktikázott a szombati, csíkszeredai finisben, nem engedett el olyan kerékpárost a szökésben, aki veszélyeztette volna Bosman elsőségét egyéni összetettben, így az osztrák megnyerte a körverseny 11. kiadását csapattársa, Christian Mager előtt. A Tusnád Drag Cycling Team (TDCT) képviselője, Nicolae Tanovitchii a verseny végén a dobogó harmadik fokára állhatott, a moldáv kerékpáros a sprinterek között második lett.

A 11. Székelyföld Kerékpáros Körversenye díjazottjai: a verseny győztese – narancssárga-fekete ING Service mez: Patrick Bosman (Hrinkow). A legjobb sprinter – piros-fekete Székelyföld mez : Christian Mager (Hrinkow). A legjobb hegymenő – ezüst Csíkszereda mez: Maxim Rusnac (MLD). A legjobb U23-as versenyző – kék Tusnád mez: Moran Vermeulen (Arbö). A legjobb román versenyző – sárga Ciuc Radler mez: Crista Daniel (Steaua). A legjobb magyar versenyző – zöld Magyar Turisztikai Ügynökség mez: Valter Attila (Cube Csömör). A legjobb csapat – fehér Amigo&Intercost Catline mez: Hrinkow Advarics Cycling (AUT).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük