Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Edzőmeccs az Olimpiával

A nyári felkészülést a hét elején elkezdő Kézdivásárhelyi SE harmadosztályba nemrég feljutott labdarúgócsapata ma 18 órától edzőmérkőzést játszik a Szatmárnémeti Olimpia csapatával a Sinkovits Stadionban. A belépés ingyenes, szeretettel várják a szurkolókat! A II. liga előző idényében kilencedik helyen záró szatmáriak új vezetőedzője a kézdivásárhelyi gyökerekkel rendelkező Selymes Tibor, akinek vezetésével jelenleg Brassópojánán edzőtáborozik a csapat. A Gazda József által irányított céhes városiak több próbajátékost szándékoznak tesztelni a mérkőzésen. Az elkövetkező időszakban több edzőmeccset is vív majd a KSE, többek között Szászhermány, Négyfalu és az FK Csíkszereda ellen.

 

Ezüstérem a Román-kupáról

A Kézdivásárhelyi SE tekeszakosztályának tagjai szombaton a Jászvásáron tartott Román-kupa döntőben öregbítették a céhes város hírnevét. Az 50 év feletti kategóriában Kiss Árpád és Jancsó Csaba, míg az 50 év alattiak körében ifj. Kiss György, Szabó Attila és Tamás András versenyzett. A megmérettetés Szabó Attilának sikerült leginkább, aki 508 ütött fával országos második helyezést ért el – tudtuk meg Várdó Olivér szakosztályvezetőtől. 50 év alattiak: 1. Cazacu Călin-Ioan (Nagyszeben), 2. Szabó Attila (Kézdivásárhely), 3. Ballash Mircea (Nagyszeben).

 

Tunéziában a kosarasok

Amint arról már hírt adtunk, Tunéziában játszik felkészülési mérkőzéseket a Frankofón Játékokra készülő román női kosárlabda-válogatott. A sepsiszentgyörgyi Kelemen Kincsővel és a kézdivásárhelyi Lénárt Paulával felálló gárga szerda este mindössze egy ponttal maradt alul Tunéziával szemben: a rekkenő hőségben lejátszott találkozót a házigazdák 57-56-ra nyerték. Lénárt Paula és Kelemen Kincső egyaránt hat pontot dobott a közösbe. Románia pontszerzői: Ursu 16, Ardelean 10, Kelemen 6, Lénárt 6, Filip 5, Neagu 4, Lovász 3, Moraru 3, Sfirlea 3. A július 21–30. között esedékes Frankofón Játékokon a két ország élesben is összeméri az erejét az A-csoportban, ahová rajtuk kívül Kamerunt és a kanadai Quebec tartomány válogatottját sorolták be.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások