Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Tengerparton az utánpótlás

Múlt héten az U10-es kiskosarasok számára rendeztek országos babykosárlabda-bajnokságot, a héten pedig az U12-eseken a bizonyítás sora az országos minikosárlabda-bajnokságon, a tengerparti Mangalián. Az U10-esek között a lányok mezőnyében a Sepsi–SIC az előkelő tizedik, míg a Sepsi ISK a harmincegyedik helyen zárta a pontvadászatot, a fiúknál a Salema Baschet a 33–52. hely valamelyikén végzett, ám a végső eredményt egyelőre nem közölte a szakszövetség. A lánybajnokság végeredménye: 1. Bukaresti Dan Dacian (narancssárga), 2. Bukaresti Olimpia 2., 3. Körösi Rookies Nagyvárad, … 10. Sepsi-SIC… 31. Sepsi ISK.

Tegnap megkezdődött az U12-esek viadala is, ahol a lányoknál a Kézdivásárhelyi SE két csapattal nevezett be, de jelen vannak a Sepsi–SIC és a Sepsi ISK növendékei is, a fiúknál pedig a Salema Baschet képviseli a megyét.

A tegnapi eredmények: Bukaresti 5-ös ISK – Sepsi ISK 31-22, Kolozsvári For You – Sepsi–SIC 23-33, Admar Costineşti – KSE I. 10-33, KSE II. – Bukaresti BC Slam 10-33, Marosvásárhelyi BC Together – Salema Baschet 16-27.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük