Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

RÖVIDEN

RÖVIDEN Sport

Sikeres szezonnyitó

Október 26. és 30. között a bukaresti Allianz Țiriac Arénában gyűltek össze a műkorcsolyázók a nemzetközi Crystal Skate versenyen, ahol a hazai sportolókon kívül Bulgária és Ukrajna képviseltette magát. A több mint 100 sportolót felvonultató nívós nemzetközi mezőnyben Háromszékről négyen mutatták be kűrjüket, nagyon jó eredményekkel. Az idény első versenyén Petra Kolarevic tanítványai közül négyen vállalták a megmérettetést: Milik Sonia és Molnár Lelle-Ágota Sepsiszentgyörgyről, illetve Czipa Kriszta és Nagy Rozsnyai Lotti Kézdivásárhelyről húzott korcsolyát ez alkalommal.

A Basic Novice kategóriában 19 versenyző indult, itt Czipa Kriszta a 9., Milik Sonia pedig a 10. helyen végzett. A Cubs Girls nevet viselő kategóriában nyolc versenyző közül Molnár Lelle-Ágota a harmadik, a Chicks Girls kategóriában négy versenyzőből Nagy Rozsnyai Lotti a második helyezést érte el.

Harmadik helyen

A Sepsi-SIC élvonalbeli asztalitenisz-csapata múlt héten hazai környezetben kiélezett küzdelemben legyőzte Mioveni-t a férfi Szuperliga negyedik fordulójában. A Teodor Simon irányította játékosok 3–2-re diadalmaskodtak az Argeș megyei együttes felett, így két győzelemmel és két vereséggel a harmadikok a rangsorban. A tavaly bronzérmes sepsiszentgyörgyiek legközelebb december elején vívnak újabb bajnoki mérkőzést, amikor Foksányra látogatnak. Eredmények: Sepsi-SIC – Mioveni 3–2 (Demeter Lehel–Paul Mladin 0–3, Dragoș Bujor–Alexandru Cazacu 3–0, Kanabé Szilárd–Mihai Zamfir 1–3, Demeter Lehel–Alexandru Cazacu 3–0, Dragoș Bujor–Paul Mladin 3–2).

Lecsúsztak a felsőházról

A Sepsi OSK U16-os labdarúgócsapatának nem sikerült bejutni az Elit Liga felsőházi rájátszásába. A csapat az utolsó fordulóban, saját pályán abszolút nyerhető mérkőzésen játszott 0–0-s döntetlent a sereghajtóként akkor pont nélkül álló Buzău csapatával, de ehhez (lélektanilag) az is hozzájárulhatott, hogy a mérkőzés kezdetekor akár már tudhatták is, hogy a két vetélytárs (Jászvásár, FC Botosani) győzött a hatodik helyért folyó hármas hajrában, így a háromszékieknek már nem maradt esély a felsőházra. (bl)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások