Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

A fővárosban a kupadöntő

2018 után újra Bukarestben rendezik meg a labdarúgó Román-kupa döntőjét, ezúttal a Giulești Arénában játszanak a trófeáért – tette közzé a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) hivatalos honlapján. A kiírás jelenleg az elődöntőknél tart, az odavágók során a Voluntari 2–0-ra győzött az FC Argeș ellen, míg a Sepsi OSK 2–1-re verte az Universitatea Craiovát. A visszavágókra a május 10. és 12. közötti időszakban kerül sor. A két továbbjutó csapat május 19-én 20 óra 30 perctől vívja a döntőt. A női kupadöntőt is Bukarestben játsszák le, június 5-én az Arcul de Triumf Stadionban.

Izzó Fogaskerekek

A kézdivásárhelyi Kendu Egyesület partnerségben a KSE kerékpárszakosztályával május 3-tól újraindítja az Izzó Fogaskerekek nevet viselő edzéssorozatot! Minden olyan kerékpárost várnak, aki szeret bringázni, szeretné kipróbálni mire képes, szereti a természetet, és már betöltötte a 15. életévét. Fontos tudni, hogy ez nem átlagos kerékpározást jelent, hanem edzést, ahol a minimum táv 15–20 kilométert tesz ki. Helyszín: kézdiszentléleki Perkő, Kézdivásárhely és környéke. Gyülekező: a kézdivásárhelyi sportcsarnok előtti téren, vagy a Perkő lábánál. Időpont: minden kedden 17.30-tól. Érdeklődni: Oláh Attilánál (0746.319.358) és Czifra Józsefnél (0752.572.348) lehet.

A lassúság volt a döntő

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával és a Kendu Egyesülettel a 12. Tavaszi Zöld Napok keretében idén is megszervezte a hagyományos lassúsági kerékpárversenyt a Kicsid Gábor Sportcsarnok melletti téren. A vetélkedőn a lassúság volt a döntő, az a bringás bizonyult nyertesnek, aki a leglassabban haladva képes volt uralni a kerékpárját. A legügyesebbeket oklevéllel, érmékkel és kisebb ajándékokkal díjazták. Íme, a nyertesek névsora: óvodások: Oláh Soma, Bándi Lea, Antal Roland; elemi iskolások, lányok: 1. Orbán Zsófia, 2. Rácz Karola, 3. Tompos Johanna; fiúk: 1. Lázár Gellért, 2. Tompos Csongor, 3. Dobrea Patrik. V–VIII. osztályosok: 1. Koncz Levente, 2. Nagyoláh Róbert, 3. Veress Botond. Ifjak: 1. Péter, 2. Oláh Attila, 3. Orbán László.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük