Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Bronzérem jutott a VSK-nak

A berecki Biszak Boglárkával a soraiban a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata a kisdöntő második mérkőzésén is legyőzte (67–54) a Phoenix Konstanca együttesét, így a harmadik helyen végzett a női kosárlabda Nemzeti Ligában. Amint arról beszámoltunk, a Kézdivásárhelyi SE a hetedik lett. A döntőben a Sepsi-SIC 2–0-ra vezet az Aradi FCC ellen, és amennyiben kedden 19 órától Aradon is nyer, begyűjti hatodik bajnoki címét. Végeredmény: 3. Szatmárnémeti VSK, 4. Phoenix Konstanca, 5. Marosvásárhelyi BC Sirius, 6. CSM Alexandria, 7. Kézdivásárhelyi SE, 8. Kolozsvári Universitatea, 9. CSM Târgoviște, 10. Agronomia Bukarest, 11.Olimpia Brassó, 12. Rapid Bukarest.

Első az FK Csíkszereda

Kétgólos győzelmet aratott az FK Csíkszereda pénteken délben a Bukaresti Metaloglobus otthonában a labdarúgó 2. Liga rájátszásában. A székelyföldi csapat sikerével bebiztosította első helyét csoportjában, behozhatatlan előnyre téve szert. A csíkiaknak még két meccsük lesz az idényben, a következő fordulóban, április 30-án a Jászvásári Polit fogadják, majd a Dunărea Călărași-hoz látogatnak. Labdarúgó 2. Liga, rájátszás, alsóház, A csoport, 5. forduló: Bukaresti Metaloglobus–FK Csíkszereda 1–3 (0–1). Gólszerzők: Ovidiu Herea (69.), illetve Jelena Richárd (45.), Szufián Dzsebari (79.) és Marvin Schieb (83.). További eredmények: Jászvásári Poli – Dunărea Călărași 2–0, Dacia Unirea Brăila – Temesvári SSU Poli 2–4. A csoport rangsora: 1. FK Csíkszereda 42 ponttal, 2. Metaloglobus 35, 3. Sellenberk 33, 4. Jászvásári Poli 33, 5. Temesvár 27, 6. Călăraşi 7, 7. Brăila 5.

Bebiztosították bajnoki címüket

A német labdarúgó Bundesliga 31. fordulójában a Bayern München hazai pályán 3–1-re legyőzte a Borussia Dortmundot, ezzel a matematikailag is bebiztosította a 2021–2022-es évad bajnoki címét. A bajorok összességében 32. német bajnoki címüket szerezték meg. A Paris Saint-Germain 1–1-es döntetlent játszott a Lensszal a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 34. fordulójában, így hazai közönség előtt zsebelte be a 10. bajnoki címét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük